(ΒΙΝΤΕΟ)-ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ: Ο καθαρισμός του βυθού της θάλασσας – Τι έβγαλαν οι δύτες

Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος χθες και η Πάλεια με τον δήμο δυτικής Αχαΐας, τη γιόρτασαν με τον καλύτερο τρόπο.

“Μια δράση για το περιβάλλον με παιδιά και θάλασσα. Η αλήθεια είναι ότι όλη αυτή η ιδέα άρχισε πρίν ένα χρόνο όταν μαζί με τον φίλο, μέλος του συλλόγου μας και πιστοποιημένο δύτη πλέον @ Konstantinos Tsakonas Tsak κάναμε τις πρώτες συζητήσεις και μας πρότεινε τον καθαρισμό του βυθού.

Οι συζητήσεις έγιναν πρόσκληση στην ΕΠΟΜΕΑ και στο καταδυτικό κέντρο του κυρίου Γεώργιου Βαρδάκα. Η πρόσκληση έγινε δεχτή και ο εθελοντικός καθαρισμός του βυθού πήρε σάρκα και οστά. Βέβαια τίποτα από όλα όσα έγιναν σήμερα δεν θα είχε πραγματοποιήσει αν ο δήμος δυτικής Αχαΐας δεν αγκάλιαζε την πρόταση μας.

Μια συλλογική δουλειά που μοναδικό σκοπό είχε την ευαισθητοποίηση των παιδιών απέναντι στο περιβάλλον. Ευχαριστούμε θερμά τον δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κύριο Σπυρος Μυλωνας και τους αντιδημάρχους κύριους Aggelos Karantzas και Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος για την άψογη συνεργασία στην σημερινή δράση.

Επίσης Ευχαριστούμε θερμά τους επαγγελματίες δύτες που ήρθαν στην πόλη μας και καθάρισαν για 7 ώρες το βυθό της θάλασσας μας.
Και τέλος όλους εσάς μικρούς και μεγάλους που σήμερα βρεθήκατε στην παραλία και στηρίξατε μια τόσο σημαντική δράση που ευελπιστούμε να γίνει θεσμός για την περίοχη μας. Και μην ξεχνάτε αγαπάμε το περιβάλλον γιατί ζούμε μέσα σε αυτό.!”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ