(ΗΧΗΤΙΚΟ)-ΑΓΡΙΝΙΟ: Ο Γ. Ζαφειράκης στο Σκάι 89,4 Πάτρας – Απαράδεκτες οι συμπεριφορές του παραιτηθέντα διοικητή, απειλές για πειθαρχικό και απαξίωση των επιστημονικών οργάνων

Ο Χειρουργός Οφθαλμίατρος Γιώργος Ζαφειράκης που υπηρετεί στο νοσοκομείο Αγρινίου δέκα χρόνια, περιγράφει στο Σκάι 89.4 Πάτρας και στην εκπομπή του Νίκου Ξανάλατου “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ”, με γλαφυρό τρόπο, έργα και ημέρες της διοίκησης και το κλίμα που επικρατούσε μέσα στο ίδρυμα.

Κάνει λόγο για απαράδεκτες συμπεριφορές του παραιτηθέντα διοικητή, απειλές για πειθαρχικό και απαξίωση των επιστημονικών οργάνων, πάρα το γεγονός πως υπήρχαν σοβαρά προβλήματα όπως η θνητότητα της ΜΕΘ.

Αποκαλύπτει άγνωστα περιστατικά, ενώ ζητά από τον Κο Κοντοζαμάνη να επισκεφτεί το νοσοκομείο άμεσα, και να υπάρξει δημόσια ενημέρωση από τον διευθυντή της ΜΕΘ.

Ζητούμενο τώρα είναι η άμεση αποκατάσταση της εμπιστοσύνης της τοπικής κοινωνίας προς το ίδρυμα και για αυτό θα υπάρξει σήμερα γενική συνέλευση όλου του προσωπικού, προκειμένου να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις και να γίνει επανεκκίνηση, υπό νέους όρους και συνθήκες…

Ακούστε τη συνέντευξη: