Πόλο Champions League, Ανόβερο-Ολυμπιακός 10-8: Έπεσε πάνω σε… Ράντοβιτς και έχασε

Ο Ολυμπιακός θα παίξει για τις θέσεις 7-8 στο Champions League του πόλο μετά την ήττα του με 10-8 από το Ανόβερο

Το κακό του πρόσωπο παρουσίασε και πάλι ο Ολυμπιακός στον αγώνα της… παρηγοριάς για τις θέσεις 5-8 του Champions League στο πόλο, χάνοντας με 10-8 από το Ανόβερο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν αρκετά λάθη στα πρώτα δύο οκτάλεπτα, ενώ την ίδια ώρα έπεσαν πάνω σε έναν εξαιρετικό γκολκίπερ (Σένκελ) ο οποίος έκανε 14 αποκρούσεις στο ματς, εκ των οποίων οι 8 στο πρώτο μισό του αγώνα.

Την ίδια ώρα, δεν μπορούσαν να σταματήσουν με τίποτα στην άμυνα τον Ράντοβιτς, ο οποίος «πυροβολούσε» από τα έξι μέτρα, δημιουργώντας μια διαφορά ασφαλείας για τους Γερμανούς, που δεν είχε τον χρόνο να γυρίσει ο Ολυμπιακός.

Κακό πρώτο ημίχρονο
Το Ανόβερο προηγήθηκε με τον Σουέτζε και παρά την αρχική ισοφάριση του Ολυμπιακού, έκλεισε προηγούμενο 2-1 την περίοδο χάρη στο πρώτο τέρμα από τα 6 που είχε συνολικά ο Ράντοβιτς.

Στην δεύτερη περίοδο ο Ολυμπιακός έμεινε στο γκολ διαφορά μέχρι το 3-2 (Γενηδουνιάς), αλλά εκεί το Ανόβερο αποσπάστηκε στο +3 (5-2) σκοράροντας δύο φορές μέσα σε 20 δευτερόλεπτα στην κόντρα! Ο Ράντοβιτς με ένα ακόμη τέρμα έκλεισε το ημίχρονο στο 6-3 (νωρίτερα σκόραρε ο Καπότσης), με την συνέχεια να είναι ακόμη χειρότερη για τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Στο -5 και… τρέξιμο για τον Ολυμπιακό
Η διαφορά στην τρίτη περίοδο ξέφυγε στο +5 (9-4) χάρη σε γκολ των Σουέτζε και Ράντοβιτς, δείχνοντας πως τα πάντα έχουν ξεκαθαρίσει. Εκεί έδειξε να ξυπνάει λίγο ο Ολυμπιακός και με δύο γρήγορα γκολ σε 40 δευτερόλεπτα από τους Αργυρόπουλο και Γενηδουνιά, μείωσε σε 9-6. Ακολούθησε ένα τρίτο σερί γκολ της ομάδας του Βλάχου από τον Αργυρόπουλο στα 7:22 πριν το τέλος του αγώνα και οι Πειραιώτες μπήκαν και πάλι στο κόλπο για να γυρίσουν το παιχνίδι.

Όμως τα λάθη στην επίθεση δεν βοήθησαν στο να γίνει η ανατροπή. Στον παίκτη παραπάνω χάθηκε επίθεση με τον Κάκαρη, ενώ άλλες τρεις επιθέσεις είδαν τον Σένκελ ή τα μπλοκ να σταματούν τις προσπάθειες του Ολυμπιακού. Τελικά ο Ράντοβιτς έκανε το 10-7 στα 03:24 στον παίκτη παραπάνω και το μόνο που κατάφερε ο Ολυμπιακός ήταν να μειώσει με τον Μουρίκη στο 01:25.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την παρουσία τους στο Final-8 αύριο στις 14:00 όπου θα παίξουν για τις θέσεις 7-8 απέναντι στον ηττημένο της αναμέτρησης Γιουγκ – Μαρσέιγ.

ΑΝΟΒΕΡΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 10-8
Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-2, 3-3, 1-2

Ανόβερο: Σένκελ, Ρότερμουντ 1, Μάκαν, Ρεάλ, Μπρούλιαν Ν. 1, Ράντοβιτς 6, Μούσλιμ, Ναγκάεφ, Κούμπις, Μπρούλιαν Μ., Σουέτζε 2, Βίνκελχορστ, Μπένκε.

Ολυμπιακός: Σύρμας, Ντάουμπε, Σκουμπάκης, Γεννηδουνιάς 3, Αργυρόπουλος 2, Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης, Μουρίκης 1, Καπότσης 1, Χρυσοσπάθης, Ιρβινγκ 1, Γαλανόπουλος.

Πηγή:www.gazzetta.gr