ΠΑΤΡΑ: Ομιλία της προέδρου της επιτροπής Ελλάδα 1821-2021 Γ. Αγγελοπούλου

ΠΑΤΡΑ.REGIONAL GROWTH CONFERENCE 2021.ΠΡΩΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ

Με την φράση εμείς οι Έλληνες όταν θέλουμε μπορούμε ξεκίνησε την ομιλία της στο 9ο συνέδριο περιφερειακής ανάπτυξης η πρόεδρος της επιτροπής Ελλάδα 1821-2021 κα Γιάννα Αγγελοπούλου που συντόνισε ο δημοσιογράφος Αθανάσιος Έλις.

Η κα Αγγελοπούλου τόνισε ότι για μία ακόμα φορά αποδείχθηκε ότι όταν είμαστε ενωμένοι πάντα πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Η Ελλάδα γιορτάζει το πέρασμα στον τρίτο αιώνα και το πετυχαίνουμε με συλλογική συνείδηση και Εθνική ενσυναίσθηση των Ελλήνων εντός και εκτός Ελλάδας όπως είπε.

Αναφορικά με την δράση της επιτροπής την περίοδο της πανδημίας τόνισε ότι η ομάδα της που αποτελείτε από 45 άτομα κατάφερε να αλλάξει και να εναρμονιστεί με τις συνθήκες της πανδημίας γιατί οι Έλληνες βρίσκουν πάντα τρόπους να δημιουργούν όσα έχουν στο μυαλό τους. Δεν θέλουμε αυτή τη φορά είπε να χαθεί τίποτα γι αυτό και θα ιδρύσουμε ένα Ινστιτούτο Τεχνητής Νοημοσύνης που θα το στήσουν οι γκουρού της Ελλάδος, για να μπορούν να σπουδάζουν εδώ όλοι οι καλοί και να μην φεύγουν εξω.

Εκτενή αναφορά έκανε στις δράσεις των φορέων και κατοίκων της Πελοπονήσσου αλλά και των συνολικά 442 εκδηλώσεων που λαμβάνουν χωρα σε όλη την Έλλάδα και όλα αυτά με την βοήθεια των χορηγών και των εθελοντών όπως τόνισε. Γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε η υπεραξία που είχαμε δεν αξιοποιήθηκε από την πολιτεία.

Κλείνοντας την ομιλία της άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο η δράση της επιτροπής να συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά για να ολοκληρωθεί το έργο της επιτροπής όποτε κρίνεται αναγκαίο.