ΠΑΣ Γιάννινα: Ανακοίνωσε τον Ηρακλή Μεταξά στον πάγκο

Ο 54χρονος ομογενής τεχνικός έχει από σήμερα τα «ηνία» του «Άγιαξ της Ηπείρου» και θα διαδεχθεί τον Αργύρη Γιαννίκη

Στο τέλος της έφτασε από σήμερα (6/3) η «υπόθεση προπονητή» στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο Ηρακλής Μεταξάς είναι ο νέος κόουτς του «Αγιαξ της Ηπείρου» και διαδέχθηκε τον Αργύρη Γιαννίκη. Πρόκειται για τον 54χρονο ομογενή τεχνικό από τη Γερμανία, γνώριμός μας από τη συνεργασία του με τον Μίκαελ Σκίμπε στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας από τον Νοέμβριο του 2015 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016.

Ο Μεταξάς ήταν μέχρι πρότινος στο τεχνικό επιτελείο της Άουγκσμπουργκ, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί σε Ντάρμσταντ, Φράιμπουργκ, όπως και στην Εθνική ομάδα της Γερμανίας U19.

Η συμφωνία των εμπλεκόμενων πλευρών θα έχει διετή διάρκεια, ενώ ο ομογενής κόουτς αναμένεται τις επόμενες ημέρες να έρθει στην Ελλάδα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Νέος προπονητής από σήμερα και για τα επόμενα δύο χρόνια στην ομάδα μας αναλαμβάνει ο κ.Ηρακλής Μεταξάς.

Ο νέος μας προπονητής έχει πολυετή εμπειρία στα γήπεδα της Bundesliga και έχει εργαστεί στην Augsburg, τη Darmstadt, τη Bochum, τη Leverkusen, τη Freiburg, την Εθνική Γερμανίας και την Εθνική Ελλάδας.

Ο κ.Μεταξάς αναμένεται να έρθει άμεσα, οπότε και θα συναντηθεί με τη Διοίκηση για να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις της ομάδας στα μεταγραφικά και την προετοιμασία της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πηγή:www.gazzetta.gr