Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Εντσάμ

Η ΑΕΚ, σύμφωνα με τους Σκωτσέζους, φέρεται να εξετάζει τον 25χρονο Γάλλο μέσο της Σέλτικ, ο οποίος αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού στη Μαρσέιγ

Μία από τις θέσεις για τις οποίες η ΑΕΚ ψάχνει ενίσχυση είναι και στον χώρο της μεσαίας γραμμής καθώς ο Νέναντ Κρίστιτσιτς είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν.

Ο 25χρονος μέσος της Σέλτικ, Ολιβιέ Εντσάμ είναι μια από τις περιπτώσεις που απασχολούν την ΑΕΚ για τον άξονα, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σκωτία, οι οποίες μέχρι στιγμής πάντως δεν επιβεβαιώνονται από την Ένωση.

Ο Εντσάμ δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2022 στη Σέλτικ και στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Μαρσέιγ.

Στη Σέλτικ δεν υπολογίζεται και αναμένεται να αποχωρήσει, ενώ φήμες το τελευταίο διάστημα ανέφεραν ότι οι «Κέλτες» ενδέχεται να τον άφηναν να αποχωρήσει και ως ελεύθερο.

Η ΑΕΚ φέρεται να έχει κάνει επαφή με την πλευρά του 25χρονου χαφ, ο οποίος στο παρελθόν είχε τεθεί αντιμέτωπος με την Ένωση φορώντας τη φανέλα της Σέλτικ στα προκριματικά του Champions League.

Τη φετινή σεζόν με τις Σέλτικ και Μαρσέιγ, ο Εντσάμ μέτρησε 29 συμμετοχές με ένα γκολ και δύο ασίστ.

Olivier Ntcham 2020-Passes&Goals I HD

Πηγή:www.gazzetta.gr