Γέννησε η Μαρία Ηλιάκη -Ο σύντροφός της μιλάει για τη φοβερή αυτή στιγμή

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης βιώνουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας καθώς χθες υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η Κατερίνα Καραβάτου που διατηρεί στενή σχέση με την Μαρία Ηλιάκη, μέσα από την εκπομπή της αναφέρθηκε στη χαρμόσυνη είδηση ενώ για πρώτη φορά μίλησε τηλεοπτικά και ο σύντροφος της Στέλιος Μανουσάκης.

Αρχικά, η Κατερίνα Καραβάτου περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια την τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την φίλη της λέγοντας: «Τις τελευταίες ημέρες ζω μεγάλες συγκινήσεις, άλλες καλές και άλλες όχι. Προσπαθώ να παραμένω ψύχραιμη. Άλλες φορές τα καταφέρνω και άλλες όχι. Η Κυριακή ήταν μια μέρα που δεν κατάφερα να παραμείνω ψύχραιμη γιατί αργά το απόγευμα μίλησα με τη Μαρία μου για τελευταία φορά με facetime πριν γίνει μαμά και ήταν πολύ συγκινητικό, σας το λέω αλήθεια.

Ήταν με τον Στέλιο στο σπίτι τους και ήταν πολύ ευτυχισμένη και ήταν χαρούμενη πολύ. Είχε πάει την προηγούμενη μέρα στο κομμωτήριο για να τη δει η κόρη της όμορφη. Είναι η πιο όμορφη μαμά που έχω δει ποτέ. Έχω ταχυπαλμία τώρα που σας μιλάω. Η δεσποινίδα Μανουσάκη γεννήθηκε χθες στις 2 το μεσημέρι, είναι υγιέστατη, είναι μια κούκλα. Η Μαρία λέει ότι έχει πάρει τα χείλια της αλλά εγώ πιστεύω ότι μοιάζει στον μπαμπά της, αυτόν τον υπέροχο τύπο που άλλαξε τη ζωή της Μαρίας μας».

 

Στέλιος Μανουσάκης: Φοβερή στιγμή
Στην συνέχεια στην τηλεφωνική γραμμή βγήκε ο Στέλιος Μανουσάκης ο οποίος περιέγραψε τις μοναδικές στιγμές που ζουν από χθες.

«Καταλάβαμε τα συναισθήματα και την αγάπη σου έστω και τηλεφωνικώς. Όλα βαίνουν φυσιολογικά. Καλά είναι η Μαρία μας. Έχει μερικούς πόνους λόγω της καισαρικής. Ήμουν μαζί της, ήμουν μαζί της ως πατέρας εκείνη τη μέρα, όχι ως γιατρός αν και έριχνα μερικές ματιές. Ήμουν πιο ψύχραιμος απ΄οτι περίμενα. Φοβερή στιγμή. Είδα μια Μαρία να λάμπει, δεν την έχω ξαναδεί έτσι. Ήταν η μητρότητα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Θα μείνουμε 3-4 μέρες στο νοσοκομείο. Το μωράκι ήταν λίγο ανήσυχο το βράδυ αλλά όλα καλά τώρα. Επέλεξα να μην είμαι εγώ ο μαιευτήρας της Μαρίας γιατί είναι μια εγχείρηση που πρέπει να έχεις πολύ καθαρό μυαλό και αν το έκανα εγώ το μυαλό μου δεν θα ήταν εντελώς εκεί. Θα έρθουμε σύντομα στην Ελλάδα, και θα κάνουμε ένα γλέντι που να αρμόζει», είπε ο ευτυχισμένος μπαμπάς.