(ΗΧΗΤΙΚΟ)-ΠΑΤΡΑ: O δήμος δεν ενδιαφέρεται για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής – O Aποστολος Βανταράκης στον ΣΚΑΙ 89,4

Στον ΣΚΑΙ89,4 και την εκπομπή του Νίκου Ξανάλατου μίλησε Καθηγητής Υγιεινής του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών Απόστολος Βανταράκης  για την ποιότητα του νερών των θαλασσών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Άφησε σοβαρές αιχμές κατά του Δήμου της Πάτρας αποκαλύπτοντας πως είχε ζητήσει από τον δήμο να συνεργαστούν, προκειμένου η Πάτρα να αποκτήσει δυο τουλάχιστον γαλάζιες σημαίες και έτσι, να είναι ελκυστικός τόπος διαμονής κάποιων ημερών, για του διερχομένους μέσω του λιμανιού τουρίστες, αλλά δεν βρήκε ανταπόκριση.

Είπε με νόημα, ότι ο δήμος δεν ενδιαφέρεται για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, ενώ έκλεισε το μάτι στους επιχειρηματίες λέγοντας , πως εάν είχε ο ίδιος επιχείρηση που στηρίζεται στον τουρισμό, θα είχε διαμαρτυρηθεί για την πολιτική της δημοτικής αρχής. Έκανε αναφορά τόσο στα ευρήματα μέχρι σήμερα των μετρήσεων στο θαλασσινό νερό, όσο και σε εκείνα των λυμάτων για τον κορονοιό.

Ακούστε το ηχητικό: