Δυτική Ελλάδα: Συλλήψεις για κλοπές σε Αχαΐα κα Ηλεία

Συλλήψεις για κλοπές σε Αχαΐα και Ηλεία περιλαμβάνονται στο σημερινό αστυνομικό δελτίο. Πιο συγκεκριμένα από τη ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ανακοινώθηκαν τα εξής:

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Κλειτορία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας, δύο ημεδαποί (άνδρας και μια γυναίκα), διότι εισήλθαν σε οικία ημεδαπής γυναίκας και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν αντικείμενα, χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

 

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για κλοπές

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο αλλοδαπές γυναίκες, οι οποίες προσπάθησαν να αφαιρέσουν με την μέθοδο της απασχόλησης 95 ευρώ από υπάλληλο πρακτορείου ΟΠΑΠ. Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι οι ίδιες δράστιδες αφαίρεσαν από υπάλληλο εστιατορίου 50 ευρώ.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι καλλιεργούσε σε αυτοσχέδιο θερμοκήπιο οκτώ δενδρύλλια κάνναβης το ύψος των οποίων έφτανε τα 160 εκατοστά.

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά με καταστηματάρχη και με το πρόσχημα ηλεκτρονικής πληρωμής για την αγορά προϊόντων, του απέσπασε κωδικό πρόσβασης  e-banking και του αφαίρεσε μέσω ηλεκτρονικών τραπεζικών συναλλαγών 15.000 ευρώ, συνολικά.

 

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.