ΠΑΤΡΑ: Έφυγε από τη ζωή η καθηγήτρια του Δημοτικού Κ. Καστριτσίου Αγάθη Χρυσάφη – Το «αντίο» των συναφέλφων της

Μία ακόμα απώλεια καλείται μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα, να θρηνήσει η εκπαιδευτική κοινότητα της Αχαΐας. Η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και υποδιευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Καστριτσίου Αγάθη Χρυσάφη χήρα Δημητρίου Στριφτούλια απεβίωσε σε ηλικία 57 ετών.
Πριν από μερικά χρόνια είχε κληθεί μαζί με τα δύο της παιδιά, Μαρία και Φίλιππο, να βιώσει την τραγική απώλεια του συζύγου της ο οποίος ήταν επίσης εκπαιδευτικός στο ίδιο σχολείο. Η απώλειά της υπέβαλε στη βάσανο του αποχωρισμού τα δύο της παιδιά που πλέον «σηκώνουν» την απώλεια και των δυο γονιών τους.
Η Αγαθή Χρυσάφη ήταν μία αγαπητή εκπαιδευτικός που υπηρέτησε με συνέπεια και ήθος στις σχολικές μονάδες που υπηρέτησε.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ

Δυστυχώς μέσα σε λίγες ημέρες ο Σύλλογός μας θρηνεί το χαμό δύο εκπαιδευτικών. Έφυγαν από κοντά μας οι συναδέλφισσες Ρούλα Παλαιοθοδώρου του 13ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών και η συναδέλφισσα Αγαθή Χρυσάφη του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Καστριτσίου οι οποίες υπηρέτησαν με συνέπεια και αφοσίωση την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση του Νομού μας. Με συγκίνηση και βαθιά οδύνη αποχαιρετούμε τις εκλεκτές συναδέλφισσές μας και εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειές τους καθώς και στις εκπαιδευτικές κοινότητες των Δημοτικών Σχολείων που υπηρετούσαν .