ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: Σοβαρές απώλειες για τον Δήμο – Θανάσης Καραμπελιάς και Αρχόντω Κόλλια

 

Δύο απώλειες μετράει η παράταξη «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα» και μαζί ολόκληρος ο Δήμος. Ο Θανάσης Καραμπελιάς από την Κάτω Αχαΐα και η Αρχόντω Κόλλια από τη Μιτόπολη έφυγαν από τη ζωή. Ο δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς προχώρησε σήμερα (25/5) στην παρακάτω δήλωση:

«Η παράταξή μας, προπαντός ο Δήμος μας μα και δύο οικογένειες συνδημοτών μας είναι από σήμερα φτωχότεροι. Δύο σημαντικά πρόσωπα έφυγαν από τη ζωή.
Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορήθηκα το θάνατο του Θανάση Καραμπελιά καθώς και της Αρχόντως Κόλλια. Ο Θανάσης Καραμπελιάς ήταν μια προσωπικότητα με αγάπη και μεράκι για τον τόπο και με ζωηρό ενδιαφέρον για τα κοινά. Είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω από κοντά και να συνεργαστώ μαζί του καθώς ήταν υποψήφιος με την παράταξή μας «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα» στην κοινότητα Κάτω Αχαΐας. Αντίστοιχα η Αρχόντω Κόλλια υπήρξε μια σημαντική προσωπικότητα για τη Μιτόπολη με προσφορά και αγάπη για τον τόπο της, γεγονός που την οδήγησε στο ψηφοδέλτιο της παράταξης μας στην κοινότητα Μιτόπολης. Θα μας λείψουν. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους τους».