Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ανέβηκε στη ζυγαριά και έδειξε τα κιλά της – Φωτογραφία

Πιο αδύνατη και καλλίγραμμη από ποτέ είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία μετά από τη μάχη που έδωσε με τα παραπανίσια κιλά βγήκε κάτι παραπάνω από νικήτρια.

Έτσι η παρουσιάστρια θα επιστρέψει στην τηλεόραση πιο αδύνατη και ανανεωμένη από ποτέ. Η Κωνσταντίνα αποκάλυψε στα Instagram Stories της ότι έχασε 11 κιλά και πλέον βρίσκεται στα 61.

«H αλλαγή ήρθε μέρα με την ημέρα. Βλέπεις το σώμα σου να καλυτερεύει μέρα με την ημέρα. Δε με βοήθησε κανείς όλο αυτό το διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι τώρα συμβουλεύτηκα κάποιον διατροφολόγο για μια τελική σμίλευση. Το σημαντικό είναι ότι έχω χάσει κιλά τρώγοντας. Δεν έχω χάσει μυϊκή μάζα, έχω καταφέρει απώλεια λίπους. Όλα αυτά τα χρόνια με τις δίαιτες που έχω λάβει, με τους διατροφολόγους που έχω συναναστραφεί, κάθισα και έφτιαξα το ιδανικό πρόγραμμα για μένα. Αυτό που θέλω σίγουρα να μεταφέρω στις γυναίκες είναι ότι όλα αυτά έγιναν σταδιακά, σε βάθος χρόνου και δε χρειάζονται ακρότητες. Θέλει ισορροπία…», είχε δηλώσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την απώλεια των κιλών της.

Spyropoulou_Kila
Spyropoulou

Ειδήσεις σήμερα: