Κοινή Διακήρυξη του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» του Γ. Τράγκα και των συνεργαζόμενων πολιτικών φορέων

Αυτή η κοινή διακήρυξη είναι η απόφαση όλων των Ελλήνων και των Ελληνίδων που αισθάνονται ότι ήρθε η ώρα να επέμβουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να διαφυλάξουμε την πατρίδα μας, την ιστορία μας, τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα και το μέλλον των παιδιών μας από την εδαφική συρρίκνωση και την αέναη οικονομική δουλεία που εμφανώς πλέον απεργάζονται ανθελληνικά και εθνομηδενιστικά κέντρα.
Πιστεύουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι Ελεύθεροι, Δημοκράτες και Πατριώτες άνθρωποι.
Επί σειρά ετών παρακολουθούμε τον ίδιο πολιτικό κόσμο, τα ίδια πρόσωπα, να γκρεμίζουν τις ελπίδες των Ελλήνων πολιτών για ένα καλύτερο αύριο. Επίσης, γινόμαστε μάρτυρες της εξόντωσης και υποβάθμισης όλων των πολιτικών φορέων που δεν ανήκουν ή δεν ελέγχονται από το πολιτικοοικονομικό σύστημα στην πατρίδα μας.
Εκατοντάδες χιλιάδες νέοι άνθρωποι ξενιτεύτηκαν-ξεριζώθηκαν από την ιερή και ιστορική γη μας. Εκατομμύρια απώλεσαν το βιοτικό επίπεδό τους, την εργασία τους, τα όνειρά τους. Ο μισός πληθυσμός δεν κοιμάται σκεπτόμενος ότι θα χάσει το σπίτι του από τους επικείμενους χιλιάδες πλειστηριασμούς.

Ο σημερινός πολιτικός κόσμος εξακολουθεί να τρέφει μόνο με ψεύτικες υποσχέσεις και οικονομικά αντίδωρα έναν λαό προκειμένου να υφαρπάζει την ψήφο του. Η πολιτική απάτη συνοδεύεται από εκβιασμούς, χυδαία προπαγάνδα και διασπορά φόβου και τρόμου, πότε με το επιχείρημα ότι «δεν θα μπορέσουμε να πληρώσουμε τις συντάξεις» και πότε με το «Μείνετε σπίτι. Μείνετε ασφαλείς».

Το προσδόκιμο ζωής μειώθηκε για τους Έλληνες πολίτες.

Το βιοτικό επίπεδο αγγίζει πλέον εκείνο μιας τριτοκοσμικής περιοχής.

Η Δημοκρατία και τα ατομικά δικαιώματα επί χρόνια βιάζονται καθημερινά.

Είμεθα στην 70η θέση παγκοσμίως στην κατάταξη των ελευθερίων του τύπου!
Η ελευθεροτυπία και η ελευθερία της έκφρασης είναι ουσιαστικά ανύπαρκτα.
Η ενημέρωση που εισέρχεται στα σπίτια μας από την ελεγχόμενη τηλεόραση έχει να κάνει με δύσοσμες υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται με τον α ή β τρόπο ο πολιτικός κόσμος (Λιγνάδης, Φουρθιώτης κλπ.) και με δηλώσεις που προκαλούν ανατριχίλα και οργή μαζί, όπως αυτές ότι «είμαστε παιδιά των Τούρκων» ή «περάσαμε ευτυχείς ημέρες επί τουρκοκρατίας». Ας μην ξεχνούμε ότι παραμένουν ασύλληπτοι οι δράστες δολοφονικών επιθέσεων κατά δημοσιογράφων (Γκιόλιας, Χίος, Καραϊβάζ).
Η προπαγάνδα υπέρ της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν έχει προηγούμενο στη μεταπολιτευτική ιστορία.
Όλα αυτά πρέπει να αλλάξουν! Πρέπει να σαρωθεί η πολιτική παρακμή που οδηγεί νομοτελειακά στη συρρίκνωση και την αποσύνθεση του Έθνους.

Ο σημερινός πολιτικός κόσμος στην Ελλάδα, χωρίς ντροπή, αποκαθηλώνει όλα τα εθνικά σύμβολα, σβήνει τις παραδόσεις και επιχειρεί να ενταφιάσει όλες τις πατριωτικές αξίες, όλες τις υπερήφανες εθνικές θέσεις του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του Ανδρέα Παπανδρέου, της πατριωτικής Αριστεράς, της ουσίας του συνθήματος: «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».

Τόσο η προηγούμενη κυβέρνηση Τσίπρα όσο και η σημερινή, παρέκαμψαν χωρίς αιδώ τις κόκκινες γραμμές του: «Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική» και «Το όνομά μας είναι η ψυχή μας».

Αυτή η κοινή διακήρυξη πολιτικών σχηματισμών, που ενώνονται ελεύθερα, ομόφωνα και ομόψυχα με το Κίνημα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ του Γιώργου Τράγκα, υπογραμμίζει στο σύνολό της την εθνική απόφαση να πορευτούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να έρθει στην εξουσία αυτό το μεγάλο Πανελλήνιο Πατριωτικό Κίνημα Ελεύθερων Δημοκρατών και Πατριωτών Πολιτών.
Ποιοι είμαστε όλοι εμείς που ζητάμε να ενταχθείτε σε αυτή τη μεγάλη πορεία για την ανάταξη της Ελλάδας και του Έθνους μας;

Είμαστε Έλληνες Δημοκράτες, Πολίτες και Πατριώτες, προερχόμενοι από όλους τους πολιτικούς χώρους, που αγωνιούμε για τα όσα δεινά συνέβησαν, συμβαίνουν και απειλούν την ακεραιότητα της χώρας, τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες του λαού μας.

Με στόχο να διαφυλαχθεί η εθνική ταυτότητα της Ελλάδας και να ανακτήσουν οι Έλληνες την οικονομική τους ανεξαρτησία και τα ατομικά τους δικαιώματα, οφείλουμε να λάβουμε μέρος ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε αυτό τον αγώνα, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.
Η μάχη αυτή θα πρέπει να δοθεί ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΕΙΡΗΝΙΚΑ, ΜΑΖΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ, με πολύ ΠΑΘΟΣ και με γνώμονα πάντα το δημόσιο συμφέρον και την προάσπιση των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Ουδείς πλέον αμφισβητεί ότι η χώρα εδώ και χρόνια βρίσκεται υπό οικονομική κατοχή.
Είμεθα ευρωπαίοι. Ανήκουμε στην Ευρώπη, αλλά δεν θέλουμε να είμεθα Ευρωπαίοι Πολίτες Δεύτερης Κατηγορίας.
Εμείς θα αντισταθούμε!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα αλλάξουμε τη σημερινή εικόνα του προτεκτοράτου, της συνοριακής περιοχής, η οποία υποφέρει λειτουργώντας σύμφωνα με τα συμφέροντα του Βερολίνου.

Στον οικονομικό όλεθρο της πατρίδας μας, όπως εκτιμούν πλήθος επιστημόνων, προστίθεται ο εθνικός αφανισμός.

Οξύτατο το δημογραφικό πρόβλημα. Ουδεμία κυβέρνηση, ειδικά στα έτη των μνημονίων, δεν πήρε μέτρα για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα και να αυξηθούν οι γεννήσεις.

Ο εθνομηδενισμός του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ και η δημογραφική γενοκτονία με την υποκινούμενη μετανάστευση των νέων στο εξωτερικό και την ταυτόχρονη αλόγιστη εισροή λαθρομεταναστών εξυπηρετεί το σχέδιο της Παγκοσμιοποίησης, δηλαδή θέλει τους λαούς χωρίς πατρίδα, χωρίς σύνορα, χωρίς ιστορία, χωρίς ιδεολογίες και χωρίς ανθρωπισμό. Οι άνθρωποι έγιναν αριθμοί και η ανθρωπιά έφυγε από την πολιτική.

Η σημερινή Κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση ελέγχονται πλήρως από το Βερολίνο και ορισμένα κέντρα. Το ίδιο και τα πολιτικά δεκανίκια τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Αντί να ασχολούνται με τα προβλήματα των Ελλήνων, πρόθυμα υλοποιούν τα σχέδια των ξένων. Το αποκορύφωμα που ζήσαμε όλοι μας ήταν η εκχώρηση ιστορικών – εθνικών κεκτημένων, όπως έγινε με τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Επί των ημερών τους διχοτομήθηκε οριστικά η Κύπρος και τώρα είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να επιχειρηθούν παρόμοιες μειοδοτικές συμφωνίες και για άλλα εδάφη της Ελλάδας (Αιγαίο, Θράκη, Βόρεια Ήπειρος).
Κανένας από εμάς που μετέχει στο Κίνημα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ δεν κρύβει την πολιτική του προέλευση και διαδρομή. Δεν γεννηθήκαμε πολιτικά στο κενό. Σίγουρα όμως δεν προερχόμεθα από πολιτικά τζάκια και δεν έχουμε στην πλάτη νήματα από οικονομικά κέντρα.
Είμεθα αυτοδημιούργητοι και δεν πρόκειται να γίνουμε μαριονέτες της ολιγαρχίας.
Προερχόμαστε :
α) από τον ευρύτερο δεξιό και κεντροδεξιό χώρο
β) από τον ευρύτερο αριστερό και κεντροαριστερό χώρο
γ) από τον κεντρώο χώρο και από κινήσεις ανένταχτων πολιτών
Στο λογότυπο του Κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ τοποθετήσαμε 4 αστέρια δίπλα στους 2 δρομείς που συμβολίζουν την επανεκκίνηση της μεγάλης πολιτικής κίνησης που απαιτείται για τη αναγέννηση του τόπου μας. Τα 4 αστέρια συμβολίζουν την Ελευθερία, τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη και την Ανεξαρτησία.

Πιστεύουμε ότι είναι ανύπαρκτη η Κοινωνική Δικαιοσύνη στην Ελλάδα και αυτό πρέπει να διορθωθεί.
Πρέπει ο Έλληνας πολίτης να έχει πραγματικά εγγυημένο εισόδημα και αξιοπρεπή πρόσβαση στην αγορά εργασίας.
Η εργατική νομοθεσία στην Ελλάδα θα προκαλούσε αντιδράσεις ακόμη και στους πλούσιους του… Μεσαίωνα! !
Η συμπεριφορά των τραπεζών απέναντι στον πληθυσμό, δηλαδή στους δανειολήπτες, είναι ιδιαζόντως ειδεχθές και διαρκές έγκλημα.

Είμαστε η χώρα της οποίας ο πολιτικός κόσμος καταδιώκει τους πολίτες, τους αντιδρώντες πεινασμένους πολίτες και καταγγέλλεται συχνά-πυκνά για κατάχρηση εξουσίας, ενώ νομοθετεί το ακαταδίωκτο για τους τραπεζίτες, τους λοιμωξιολόγους και όσους χρησιμοποιεί για να επιβάλλει καθεστώς περιορισμένων δημοκρατικών και ατομικών ελευθεριών.
Αγωνιζόμαστε χωρίς παλαιοκομματικές παρωπίδες, περιχαρακώσεις και δογματισμούς.

Καλούμε όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες σε ένα ΜΑΖΙΚΟ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ χωρίς παλαιοκομματικές παρωπίδες, διαχωριστικές γραμμές και δογματισμούς. Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από ένα ακόμη κόμμα. Έζησε και απογοητεύτηκε από πολλά. Έχει ανάγκη από ένα Κίνημα Παλλαϊκό, Πανεθνικό, Δημοκρατικό και Πατριωτικό.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι πρέπει η πατρίδα μας να αποκτήσει πάλι την Εθνική Ανεξαρτησία της. Εκτιμούμε φυσικά τη θέση μας στο Δυτικό κόσμο και τις δυτικές συμμαχίες. Αναγνωρίζουμε ότι παραδοσιακοί σύμμαχοί μας σε 2 παγκόσμιους πολέμους υπήρξαν οι Αμερικανοί, οι Γάλλοι και οι Βρετανοί. Εκτιμούμε, όμως, ανάλογα τη συμπεριφορά τους στο Κυπριακό, στο Μακεδονικό και στο Αιγαίο. Όπως ενθυμούμεθα πάντα πόσες καταστροφές προκάλεσαν οι Γερμανοί στην πατρίδα μας και πόσες φορές βοήθησαν τους Τούρκους να πλήξουν την Ελλάδα και τον Ελληνισμό.
Θέλουμε να είμεθα στην Ευρώπη, αλλά ως ισότιμοι εταίροι. Είμεθα στην Ατλαντική Συμμαχία και πιστεύουμε ότι θα εκτιμάται στο διηνεκές η στρατιωτική και οικονομική συμμετοχή μας στη λειτουργία της.
Θα επιχειρήσουμε ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Δεν δεχόμαστε στρατιωτική και πολιτικοοικονομική συνεργασία με το γειτονικό κρατίδιο παραχωρώντας ιστορικά δικαιώματα της Ελλάδας.
Επίσης, θα αγωνιστούμε με όλες τις δυνάμεις μας για την αποτροπή εθνικά μειοδοτικών συμφωνιών. Θέλουμε να διατηρηθεί το πλαίσιο της πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής της χώρας όπως τη διαμόρφωσαν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Θεωρούμε ανοιχτή την υπόθεση του κατοχικού δανείου και των πολεμικών αποζημιώσεων.

Θεωρούμε εθνικό όνειδος να μην έχουν οι ομογενείς ισότιμη ψήφο με τους εντός της Ελλάδος Έλληνες πολίτες-αδελφούς τους.
Είναι τραγικό και δείχνει δολιότητα να αποκλείονται ή να περιορίζονται τα δικαιώματά τους στις εθνικές εκλογές και επομένως στη σύνθεση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης.
Θα επιδιώξουμε να αποκαταστήσουμε πλήρως τα δικαιώματα των Ελλήνων ομογενών.

Ως ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και Δημοκράτες συμπαριστάμεθα πλήρως σε όλους τους ανθρώπους που φεύγουν από τις περιοχές τους λόγω πολέμου και πολιτικών διωγμών. Αρνούμεθα όμως να είμεθα η «αποθήκη» της Ευρώπης και η περιοχή αξιολόγησης-επαναπροώθησης όλης της λαθρομετανάστευσης από Ασία, Αφρική και από όλο τον κόσμο επειδή οι βόρειοι ευρωπαίοι θέλουν μόνο ψηλούς, ξανθούς και με γαλανά μάτια.
Η Ευρώπη πρέπει να είναι δίκαιη στην κατανομή των μεταναστών. Εμείς προτείνουμε την εφαρμογή όλων των μεταναστευτικών νόμων προστασίας και ένταξης των μεταναστών που εφαρμόζουν οι ΗΠΑ και άλλες δυτικές χώρες. Δηλαδή απορρόφηση του αριθμού που αντέχει η κοινωνία και η οικονομία αφού προηγουμένως οι ενδιαφερόμενοι αποκτήσουν ελληνική παιδεία, γνωρίζουν καλά τη γλώσσα, την ιστορία και τα έθιμα και προσφέρουν έστω για μικρό διάστημα κάποια κοινωνική εργασία.

Είμεθα εναντίον κάθε έννοιας και μορφής ρατσισμού (εθνικού, φυλετικού και κοινωνικού). Αποκλεισμοί και απομονώσεις κοινωνικών ομάδων δεν έχουν θέση στην πολιτική του Κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Θα αγωνιστούμε για την εμπέδωση της Λαϊκής Κυριαρχίας η οποία πλήττεται από τη πολιτικοοικονομική διαπλοκή και διαφθορά. Η διαφθορά επί ημερών Μητσοτάκη ίσως δεν έχει προηγούμενο στη μεταπολιτευτική ιστορία.

Στόχος μας η ανάπτυξη της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εθνικής και κοινωνικής αλληλεγγύης.
Θέλουμε να υπάρχει σε όλη την πολιτική λειτουργία και τους νόμους, που ψηφίζονται και εφαρμόζονται, ανθρωπιά και λογική.

Εκτιμούμε ότι χωρίς δραστική μείωση της φορολογίας και την κάθοδό της σε επίπεδα Κύπρου-Μάλτας-Βουλγαρίας δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει ανάταξη της οικονομίας και καλύτερες ημέρες για τους Έλληνες.

Προτείνουμε επ’ αόριστον πάγωμα όλων των καταναλωτικών και στεγαστικών δανείων των πολιτών προς τις τράπεζες με επανεξέταση όλων των φακέλων.
Η πολιτική ανοχή των κυβερνήσεων απέναντι στην εγκληματική – κερδοσκοπική πολιτική των τραπεζών πρέπει να πάρει τέλος.
Η υγιής επιχειρηματικότητα στην πατρίδα μας αντιμετωπίζει πλήθος γραφειοκρατικών εμποδίων και ουσιαστικά διώκεται.
Το Μέγαρο Μαξίμου, κατά κανόνα, εξυπηρετεί την αθηναϊκή ολιγαρχία και ειδικότερα ελάχιστους ομίλους και μετρημένους στα δάχτυλα εφοπλιστές, δηλαδή εμφανώς, επί των ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη, δείχνει να συναλλάσσεται ως πολιτικοοικονομικό καρτέλ με όσους έχει κλείσει συμφωνίες.
Αντί να ενισχύει, ως οφείλει, την επιχειρηματικότητα, την πλήττει με την υπέρμετρη φορολογία και υπέρογκες προκαταβολές φόρων για το επόμενο έτος. Δηλαδή πριν εισπράξουν έστω και 1 Ευρώ καταβάλουν μεγάλα ποσά που θα μπορούσαν να διαθέσουν για την ενίσχυση των επιχειρήσεών τους.
Είναι τέτοια η σχέση της σημερινής κυβέρνησης με τον επιχειρηματικό κόσμο ώστε ακούγονται εκπληκτικά πράγματα για το πώς βλέπουν και αντιμετωπίζουν τον σημερινό πρωθυπουργό.

Η χώρα δεν θα μπορέσει ποτέ να βγει από τα αδιέξοδα αν δεν υπάρξει λογιστικός έλεγχος του δημόσιου χρέους και επαναπροσδιορισμός των μνημονιακών όρων, έως και πλήρη απαλοιφή αυτών που σηματοδοτούν αέναη δουλεία και κατοχή της χώρας. Το γεγονός ότι είμεθα μέλος της Ε.Ε. δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να προσφύγουμε σε διεθνή δικαστήρια.

Αν δεν επέλθει δραστική μείωση της ανεργίας, η ελληνική κοινωνία θα συρρικνωθεί δραματικά.
Χωρίς καθυστέρηση πρέπει να υπάρξει αύξηση των κατώτατων ορίων μισθών και συντάξεων. Επίσης, πρέπει να υπάρξει ιδιαίτερη μέριμνα και εισοδηματική πολιτική για τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Θεωρούμε ότι είναι υποχρέωση της Ελληνικής Πολιτείας να διδάσκει στα παιδιά μας το Ολοκαύτωμα, τα Εγκλήματα των Ναζί, τη Γενοκτονία των Αρμενίων και κυρίως τη Γενοκτονία των Ποντίων, τη σφαγή των Ελλήνων στη Σμύρνη και όλα όσα υπέστη ο Ελληνισμός στην ιστορική πορεία του. Θεωρούμε εθνική υποχρέωση να διδάσκονται στα ελληνόπουλα και στους ξένους που κατοικούν στην Ελλάδα οι αρχαίοι φιλόσοφοι, οι επιστήμονες και η προσφορά τους στον παγκόσμιο πολιτισμό.

Ο αθλητισμός μας έδωσε πολλές στιγμές εθνικής υπερηφάνειας και ανάτασης. Συχνά-πυκνά μαθαίνουμε από αθλητές μας ότι χωρίς καμία κρατική φροντίδα προπονούνται για να φέρουν χρυσά μετάλλια στην πατρίδα μας. Αυτή η ντροπή πρέπει να σταματήσει.

Επί ημερών Κυριάκου Μητσοτάκη χιλιάδες καλλιτέχνες έμειναν αβοήθητοι. Η χώρα που γέννησε τον πολιτισμό απαγόρευσε τη μουσική ακόμη και στους χώρους εστίασης.
Φτάσαμε στο σημείο να ακούσουμε τον Πρωθυπουργό να λέει ότι μετά το τέλος της πανδημίας θα μοιράσει στους νέους δωρεάν εισιτήρια για θεατρικές και κινηματογραφικές παραστάσεις!!

Η αποτυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε όλα τα υγειονομικά μέτρα απέδειξε τις αντοχές του μνημονιακού ΕΣΥ. Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό εισέπραξαν πολλά χειροκροτήματα, αλλά δεν λύθηκε κανένα πρόβλημά τους.
Τα χιλιάδες χειρουργεία που ανεστάλησαν έδειξαν ότι η χώρα δεν ανήκει στην περιοχή των Εσπερίδων αλλά σε τριτοκοσμική ζώνη.
Το Κίνημα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ πιστεύει ότι όλοι οι μη έχοντες πολίτες, όλοι οι μη προνομιούχοι πρέπει να έχουν άμεση, εύκολη πρόσβαση στο ΕΣΥ και κυρίως πλήρη ιατροφαρμακευτική, θεραπευτική, και μετανοσοκομειακή κάλυψη. Οι ίδιες παροχές και περισσότερες πρέπει να υπάρχουν για τα ΑΜΕΑ.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι Υγεία χωρίς Ελευθερία δεν υπάρχει. Υγεία χωρίς Πολιτισμό δεν υφίσταται. Υγεία χωρίς εργασία δεν υπάρχει.

Το κράτος διαλύεται και εκείνο που παρακολουθούν όλοι οι πολίτες είναι η πολιτική αλληλοϋποστήριξη του κ. Τσίπρα και του κ. Μητσοτάκη, οι οποίοι διαδοχικά προσέφεραν μαύρες ημέρες και άφθονη πικρία στα εκατομμύρια των Ελλήνων πολιτών.

Αυτή η κοινή διακήρυξη του Κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ υπό το Γιώργο Τράγκα και των συνεργαζόμενων πολιτικών φορέων είναι η πρώτη γενική παράθεση των απόψεων μας για τα θέματα που προβληματίζουν τον ελληνικό λαό.

Θα ακολουθήσουν αναλυτικά οι θέσεις και οι προτάσεις μας.

Για το Κίνημα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και τους συνεργαζόμενους πολιτικούς φορείς
ο Πρόεδρος
Γιώργος Τράγκας