Αποφασίζει για προπονητή ως την Παρασκευή η ΑΕΚ

Να κλείσει μέχρι την Παρασκευή το θέμα προπονητή στην ΑΕΚ επιθυμεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» δεν θέλει να γίνει σίριαλ η συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά παράλληλα επιθυμεί να δώσει στον εκλεκτό του το χρόνο για να σχεδιάσει και να θέσει σε εφαρμογή το πλάνο για την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ παραμένει στην κορυφή της λίστας, αλλά δεν απάντησε ούτε χθες. Ο Ουκρανός δεν έχει απορρίψει την ΑΕΚ, ωστόσο ακόμη δεν έχει καν αποδεσμευτεί από τη Φερεντσβάρος, αφού κατά πληροφορίες δεν θέλει να χάσει κάποια οφειλόμενα χρήματα. Συν τοις άλλοις, δεν δείχνει ιδιαίτερη… σπουδή στο να επιλέξει την επόμενη ομάδα του αναμένοντας κάτι καλύτερο από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Φυσικά η «Ένωση» δεν μπορεί να περιμένει ες αεί τον Ρεμπρόφ και γι’ αυτό ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς κερδίζει διαρκώς έδαφος. Ο Σέρβος τεχνικός είναι ελεύθερος, έχει έρθει σε επαφή με ανθρώπους της ΑΕΚ και δεν είναι περιττό να πούμε πως περιμένει ειδοποίηση για να υπογράψει. Το κόστος του ιδίου και των συνεργατών του είναι στο 1 εκατ. ευρώ ετησίως, δηλαδή… εντός μπάτζετ της «Ένωσης». Ο 51χρονος προπονητής, που ήταν και στο πρόσφατο παρελθόν στόχος της ΑΕΚ, βρίσκεται στην Αθήνα την οποία θεωρεί δεύτερο σπίτι του, ενώ συν τοις άλλοις έχει ανάλογο βιογραφικό με τον Ρεμπρόφ και γνωρίζει άριστα την ελληνική πραγματικότητα και γλώσσα, συνεπώς δεν θα είναι μια λύση… ανάγκης.

Ο μόνος τρόπος να μην είναι ο επόμενος προπονητής της ΑΕΚ ένας εκ των Ρεμπρόφ ή Μιλόγεβιτς είναι να υπάρξει ανατροπή. Τέτοια θα είναι αν ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που δεν έχει ακόμη βρει ομάδα αλλά περιμένει κάτι από Ιταλία, να καλέσει ο ίδιος και να δηλώσει διαθέσιμος ή αν προκύψει κάποια άλλη εξαιρετική λύση από αυτές που έχουν βολιδοσκοπήσει οι «κιτρινόμαυροι».

Πηγη: SportFm