Τα οξυμένα προβλήματα και η επίθεση που δέχονται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Μετά την επίθεση του υπουργού ανάπτυξης κ. Άδωνη Γεωργιάδη στον Σύλλογο ήρθε και η σειρά της Αγωνιστικής Συνεργασίας να εκδηλώσει την αγχώδη πολεμική της απέναντι στην Διοίκηση του Συλλόγου.
Με αφορμή ενημερωτικό mail προς τα μέλη του ΔΣ σχετικά με επερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και θεωρώντας, παρά τις εξηγήσεις, ότι στάλθηκε σε όλα τα μέλη του Συλλόγου προχώρησε σε πολεμικό ανακοινωθέν για συμβιβασμένη πλειοψηφία και κομματικό γραφείο!
Τα οξυμένα προβλήματα και η επίθεση που δέχονται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που εκπροσωπούμε δεν αντιμετωπίζονται με ανούσιες μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις. Η συ στράτευση και συνεργασία είναι ο δρόμος της αγωνιστικής διεκδίκησης των δίκαιων αιτημάτων μας και αποτελεσματικής συλλογικής εκπροσώπησης των συναδέλφων μας. Ο εχθρός δεν είναι εντός των τειχών.
Περιμένουμε τους συναδέλφους της Αγωνιστικής Συνεργασίας δίπλα στα μέλη της Διοίκησης και τους συναδέλφους μας την Κυριακή 23 Μάϊου στην κινητοποίηση για την Κυριακάτικη αργία και για να παρέμβουμε στα τυχόν ανοικτά καταστήματα των πολυεθνικών.

Ο Πρόεδρος

Ζαφειρόπουλος Κων/νος