Ολυμπιακός: Προπονήθηκε ο Παπασταθόπουλος, δηλώνει «παρών» για τον τελικό

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, προπονήθηκε την Πέμπτη (20/5) χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις – Αν όλα κυλήσουν ομαλά και την Παρασκευή (21/5), θα επιλεγεί για την ενδεκάδα του τελικού κόντρα στον ΠΑΟΚ

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Πέμπτη (20/5) για τον τελικό του Κυπέλλου εναντίον του ΠΑΟΚ ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα είναι παρών. Στην προπόνηση που ακολούθησε στο Ολυμπιακό Στάδιο ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός ακολούθησε το πρόγραμμα που έκαναν και οι συμπαίκτες του, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 9η αγωνιστική της Super League Interwetten, είχε γίνει αλλαγή λόγω ενοχλήσεων στον οπίσθιο μοιριαίο.

Αν και την Παρασκευή (21/5) συμβεί το ίδιο, προπονηθεί δηλαδή χωρίς ενοχλήσεις, τότε κατά τα φαινόμενα θα επιλεγεί για το αρχικό σχήμα του σαββατιάτικου (22/5, 21.00) αγώνα στο ΟΑΚΑ. Ο Μαρτίνς, πάντως, απέφυγε να κάνει δοκιμές στην προτελευταία προπόνηση. Σε αυτή που θα γίνει στο Ρέντη την Παρασκευή ίσως να φανερώσει τα σχέδιά του.

proponisi_osfp
proponisiosfp

Πηγή:www.gazzetta.gr