Ζάχαβι: Άλλαξε την παλαιστινιακή με την ισραηλινή σημαία στους Πογκμπά-Ντιαλό

Ο Έραν Ζάχαβι το ξανάκανε – Αντικατέστησε την παλαιστινιακή με την ισραηλινή σημαία στη φωτογραφία των Πολ Πογκμπά και Αμάντ Ντιαλό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως είχε πράξει με τους Χάμζα Τσάουντρι και Ουέσλι Φοφανά της Λέστερ

Οι Πολ Πογκμπά και Αμάντ Ντιαλό ξεδίπλωσαν το βράδυ της Τρίτης (18/5) μετά τη λήξη της αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Φούλαμ την παλαιστινιακή σημαία, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους προς το λαό της στις εχθροπραξίες των τελευταίων ημερών με το Ισραήλ.

Ο Ισραηλινός φορ της Αϊντχόφεν, Έραν Ζάχαβι, το ξανάκανε! Όπως είχε αντικαταστήσει με ειδική επεξεργασία την παλαιστινιακή με την ισραηλινή σημαία στην πανηγυρική φωτογραφία των παικτών της Λέστερ, Χάμζα Τσάουντρι και Ουέσλι Φοφανά, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στην Τσέλσι, έτσι έκανε το ίδιο και μετά την αναμέτρηση του «Ολντ Τράφορντ».

za-leicester

Με photoshop άλλαξε τη σημαία (αντικατέστησε αυτήν την Παλαιστίνης με εκείνη του Ισραήλ) στους Πογκμπά και Ντιαλό, ενώ συνόδευσε την επεξεργασμένη φωτογραφία με την εξής λεζάντα: «Ευχαριστούμε παιδιά, εκτιμούμε την υποστήριξή σας». Οι εχθροπραξίες των Ισραηλινών με τους Παλαιστίνιους έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο, με τους νεκρούς και τους τραυματίες, ειδικά από την πλευρά των- πιο ανίσχυρων στρατιωτικά- Παλαιστινίων, έχει βάλει όλον τον κόσμο να διαλέγει στρατόπεδα με πολλούς αθλητές να το κάνουν μέσω των social media.

pogba