ΠΑΤΡΑ: Αρχίζουν πάλι τα μαθήματα του Ωδείου της Πολυφωνικής


Αρχίζουν από σήμερα και πάλι τα μαθήματα του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διεύθυνση: Έφη Καββαδία-Ζέρβα], μετά από 6μηνη διακοπή, με δημόσια εντολή λόγω της επιδημίας του covid 19.

 

Προηγήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες καθαρισμών και απολυμάνσεων του κτηρίου στο οποίο στεγάζονται οι δραστηριότητες του Ωδείου και που θα πραγματοποιούνται με όλες τις υγειονομικές διατάξεις του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείου Υγείας, του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας, σύμφωνα με την πρόσφατη ΚΥΑ, που δημοσιεύτηκε στο σχετικό ΦΕΚ.

 

Ήδη έχει σχεδιαστεί το εκπαιδευτικό και καλλιτεχνικό έργο για το χρονικό διάστημα μέχρι το τέλος Ιουλίου, όπου πέραν των εκπαιδευτικών υποχρεώσεων των σπουδαστών μαθητών του Ωδείου και της εξεταστικής περιόδου, προβλέπονται συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν με στόχο να καλύψουν το κενό των 6 μηνών.

 

Πληροφορίες καθημερινά στην Γραμματεία του Ωδείου, Κορίνθου 280- Γούναρη, τηλ. 2610222248 και 2610279679, 10-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα, www.polyphonikipatras.gr