Μιχαλόπουλος για Φιλιππίδη: Κίνηση απόγνωσης και πανικού – Ανήθικο να βάζεις τη γυναίκα σου μέσα σε αυτό

Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος μετά τις αναρτήσεις του στο Facebook υπέρ της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

Ο σκηνοθέτης της σειράς Άγριες Μέλισσες είναι καταπέλτης εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη για τον οποίο λέει μεταξύ άλλων πως «είναι ανήθικο ανήθικο να βάζεις τη γυναίκα σου μέσα σε αυτό».

«Η υπερασπιστική γραμμή του Πέτρου Φιλιππίδη είναι κίνηση απόγνωσης και πανικού. Απαντάει κάπου ο κ. Φιλιππίδης που δεν έχει κατηγορηθεί. Στα μάτια τα δικά μου είναι πολύ ανήθικο να βάζεις τη γυναίκα σου μέσα σε αυτό. Δεν έχει κανένα νόημα. Πρόκειται για μια καταγγελία παλιά και δεν κατηγορείται για αυτό. Προχωράει σε δολοφονία χαρακτήρων. Προσπαθεί να βγάλει προς τα έξω ότι είναι θύμα αλλά δεν είναι θύμα. Δε γίνεται να τον εκδικείται για κάτι που έγινε 20 χρόνια πριν…», είπε ο γνωστός σκηνοθέτης και συνέχισε:

«Δεν μπορεί να σπιλώνει άτομα
. Θεωρώ ανήθικη την απολογία του στο κομμάτι της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους. Με την κυρία Παπαχαραλάμπους συνεργαστήκαμε πέρσι στον ANT1 και ήταν μια κυρία. Δεν χρειάζεται να αποδείξει το ήθος της. Εμένα με ενόχλησε ο τρόπος που προσπαθεί να παρουσιάσει το ζήτημα. Προσπάθησε να τη διασύρει. Ο χώρος μας τάσσεται υπέρ της αλήθειας. Ας περιμένουμε να δούμε αν θα πάει στο δικαστήριο».