Μπάτροβιτς για την Παναχαϊκή…Football League για τον Ο.Φ. Ιεράπετρας

Για την 4η αγωνιστική των πλέι-άουτ η Παναχαϊκή, κέρδισε 3-2 τον Ο.Φ. Ιεράπετρας στο «Βουζουνεράκειο». Σκόρερ για τους «κοκκινόμαυρους» ήταν στο 56’ και στο 90’ ο Μπάτροβιτς ενώ το 1-2 είχε έρθει από τα πόδια του Γιούση στο 83’, ενώ για τους γηπεδούχους σκόραραν στο 51’ ο Βουό και στο 86’ ο Κοτόπουλος. Παρόλα αυτά το γκολ του Μαυροβουνίου στο τέλος του παιχνιδιού ήταν και η χαριστική βολή για τους Κρητικούς, καθώς την νέα χρονιά θα παίζουν στην Football League.
Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένες στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην βγάλουν φάση για το πρώτο μισάωρο. Η Παναχαϊκή από την πλευρά της είχε μια ανούσια κατοχή, χωρίς να μπορεί να την μετατρέψει σε κάτι καλό. Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και όλο το υπόλοιπο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν κάποια καλή φάση μπροστά από τις δύο εστίες. Μάλιστα θα λέγαμε ότι το παιχνίδι στα πρώτα 45’ είχε κακό ρυθμό, και ας μας επιτραπεί η έκφραση, έφτανε στα όρια του βαρετού.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ο.Φ. Ιεράπετρας μπήκε δυνατά και δημιούργησε με το «καλημέρα» την πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι, όταν στο 46’ ο Χιντζίδης έκανε ένα πολύ καλό σουτ, όμως ο Κολοβούρης ήταν έτοιμος και έστειλε την μπάλα σε κόρνερ. Στο 51’ όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, καθώς η άμυνα των «κοκκινόμαυρων» έχασε τελείως την φάση, και ο Βουό εκμεταλλεύτηκε αυτή την αδράνεια και μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Κόντρα όμως στην ροή του αγώνα και με τους παίκτες του Τίμου Καβακά να πιέζουν, η Παναχαϊκή ισοφάρισε, όταν στο 56’ η μπάλα έφτασε στον Μπάτροβιτς και ο Μαυροβούνιος τελείωσε όμορφα την φάση για το 1-1. Από εκεί και έπειτα και οι δύο ομάδες έριξαν τον ρυθμό τους, με την Παναχαϊκή έτσι και αλλιώς να είναι και βαθμολογικά αδιάφορη. Στο 80’ οι «κοκκινόμαυροι» είχαν μεγάλη ευκαιρία για το 2-1, όμως ο Σκεπετάρης δεν κατάφερε να σκοράρει στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ. Όμως στο 83’ ο Γιούσης με όμορφη ενέργεια μπήκε στην περιοχή έκανε και το σουτ ολοκληρώνοντας την ανατροπή για την ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου, 1-2. Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι όμως έφεραν και πάλι το παιχνίδι σε ισορροπία, καθώς η κεφαλιά του Κοτόπουλου βρήκε δίχτυα γράφοντας το 2-2. Με την συμπλήρωση των 90’ όμως η Παναχαϊκή σκόραρε ξανά, με τον Μπάτροβιτς να σε στέλνει με άψογο τελείωμα την μπάλα στα δίχτυα, και ουσιαστικά έτσι να στέλνει και τον Ο.Φ. Ιεράπετρας στην Football League.
Η αρχική ενδεκάδα της Παναχαϊκής ( Χρήστος Καραπίτσος):
Κολοβούρης, Μαρκοπουλιώτης, Λαρρέα, Μπελεζάκης,, Σταμόπουλος(61’ Τσερούτι), Μουστακόπουλος, Αργυρόπουλος(61’ Ανάκογλου), Γιούσης, Μπάτροβιτς, Κουσκουνάς, Παπαδόπουλος.
Η αρχική ενδεκάδα του Ο.Φ. Ιεράπετρας (Τίμος Καβακάς):
Παπαδόπουλος, Περδίκης, Σμίλτος, Χιντζίδης(61’ Ζήσης), Γκίνη, Φουάσης, Λεμονής, Ντούνης , Τσιλιγγίρης(86’ Χατζηπιρπιρίδης), Μπαράτα, Πριόνας(61’ Καψάλης)

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής).
Βοηθοί: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Κολλιάκος (Αθηνών).
4ος: Μαχαίρας (Αθηνών).

Του Περικλή Παπαρίζου