(Βίντεο)-Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σήμερα η κηδεία της Καρολάιν – Η σπείρα που χρησιμοποιεί υπερβολική βία

Σήμερα Παρασκευή 14 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στην Αλόννησο η κηδεία της Καρολάιν που έχασε τη ζωή της με άγριο τρόπο στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, όταν μια σπείρα δραστών εισέβαλε και τη σκότωσε, θέλοντας να αρπάξουν χρήματα που γνώριζαν ότι υπήρχαν στο σπίτι.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία των Αρχών, ο λόγος που σώθηκε ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν ήταν ότι οι δράστες του ειδεχθούς εγκλήματος δεν έκλεισαν πλήρως τα μάτια του και είχαν αφήσει ακάλυπτη τη μύτη του όταν τον έδεσαν.

Σε διαφορετική περίπτωση, οι Αρχές τονίζουν πως αν δεν είχε καλέσει εγκαίρως την αστυνομία τότε και ο ίδιος θα είχε πεθάνει καθώς είχε πολλά λιποθυμικά επεισόδια και παραλίγο να πάθει ασφυξία.

Οι έρευνες – Η πολυπληθής σπείρα

Η Αστυνομία «χτενίζει» τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προσπαθώντας να συνδέσουν το παζλ της υπόθεσης και να οδηγηθούν στους δράστες, μέσα από μια μεγάλη λίστα σπειρών και υπόπτων, που έχουν παρελθόν με άλλες παρόμοιες υποθέσεις ληστειών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN TV, η Αστυνομία εξετάζει 3 παρόμοιες ληστείες που έγιναν μεταξύ 29 Δεκεμβρίου 2020 και 15 Απριλίου 2021 σε Κορωπί, Αρτέμιδα και Αγία Παρασκευή. Στις περιπτώσεις αυτές οι δράστες:

  • μπήκαν στο σπίτι από ανασφάλιστο παράθυρο
  • ήταν 3 οι δράστες
  • έδεσαν τα θύματά τους
  • άσκησαν υπέρμετρη βία

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές φαίνεται να έχουν μια πρώτη εικόνα για τους δράστες, καθώς λένε πως πρόκειται για πολυπληθή σπείρα Ελλήνων και Αλβανών, οι οποίοι είναι γνωστοί τόσο για τον τρόπο δράσης τους (με υπέρμετρη βία) όσο και για τον τρόπο διαφυγής τους όχι από λεωφόρους για να αποφύγουν τα… μάτια των καμερών ασφαλείας για την κυκλοφορία.

Σύζυγος θύματος: Κατάλαβα ότι η Καρολάιν ήταν νεκρή, όταν με έλυσαν οι αστυνομικοί (vid)

O 32χρονος πιλότος, σύζυγος της Καρολάιν, επέστρεψε στο σπίτι στα Γλυκά Νερά, όπου βίωσε εφιαλτικές στιγμές.

Σύμφωνα με τις περιγραφές του, οι δύο από τους δράστες ήταν ψηλοί και φορούσαν κουκούλες full face, ενώ ο τρίτος ήταν πιο κοντός.

Είπε ακόμα ότι οι δύο μιλούσαν καλά ελληνικά, ενώ ο τρίτος μία ξένη γλώσσα που δεν κατάφερε να αναγνωρίσει.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια έχουν μεταφερθεί τα ρούχα που φορούσε το ζευγάρι και δείγματα από τα χέρια, τα νύχια και το πρόσωπο της κοπέλας.

Ο σύζυγος της Καρολάιν, της άτυχης μητέρας επισκέφθηκε το σπίτι τους, και έκανε δηλώσεις στις κάμερες όπου περιέγραψε τα δραματικά λεπτά που βίωσαν, αλλά και πότε συνειδητοποίησε πως η σύζυγός του ήταν νεκρή.

Συγκεκριμένα, είπε: «Μας έδεσαν και από εκείνο το σημείο και μετά τους είχαμε πει ήδη πού είναι και τα χρήματα, από κει και μετά δεν ξέρω. Συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή όταν ήρθαν οι αστυνόμοι και με έλυσαν. Η κόρη μου ευτυχώς είναι καλά. Όποιος γνωρίζει κάτι είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει…».

Ενώ πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή είναι 10-15-20 άτομα στο δρόμο και ψάχνουν… Δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, τώρα που μιλάμε, τις 3 τελευταίες μέρες ήμασταν όλοι μαζί, δουλεύουν όλη μέρα, όλο το βράδυ, όλη μέρα. Η αστυνομία, το ανθρωποκτονιών. Αυτό ξέρω, είναι συνέχεια σε επικοινωνία μαζί μου όσο έχω μπορέσει να τους βοηθήσω, αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τους βρει, θα τους βρουν τα παιδιά αυτά».

vradini.gr