Ποια θα είναι η αντικαταστάτρια της Έλεν ΝτεΤζενέρις;

Την πιθανή αντικαταστάτρια της Έλεν ΝτεΤζενέρις ανακοίνωσε σε δημοσίευμα της η Page Six και δεν είναι άλλη από την Τίφανι Χάντις.

 

Η διάσημη παρουσιάστρια ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής της «The Ellen Show» μετά από 19 συνεχόμενες σεζόν, έπειτα από τις φήμες που κυκλοφόρησαν και έκαναν λόγο για ένα τοξικό και αντιεπαγγελματικό περιβάλλον.

Η 40χρονη ηθοποιός Τίφανι Χάντις δεν επιλέχθηκε, φυσικά, τυχαία, καθώς είχε ήδη αντικαταστήσει την Έλεν ΝτεΤζενέρις σε κάποιες εκπομπές τον Οκτώβριο και τον Απρίλιο

ως guest παρουσιάστρια.

 

Πηγή του NBC δήλωσε σχετικά με την εν λόγω επιλογή: «Η Τίφανι είναι αγαπητή στο κοινό, έχει χιούμορ και εμπάθεια σε μεγάλο βαθμό. Είναι η πρώτη στη λίστα για να πάρει το πρωινό σόου. Έχει επιπλέον και αυτή τη φρέσκια φωνή».

Ένα ακόμα όνομα, που έχει τεθεί ως υποψήφιο για την παρουσίαση της εκπομπής είναι της Κέλι Κλάρκσον. Η πρώην τραγουδίστρια έχει ένα πολύ δυνατό κοινό στην εκπομπή της «The Kelly Clarkson Show», η οποία προβάλλεται μία ώρα πριν από εκείνη την Έλεν. Μάλιστα, τα νούμερα της φτάνουν εκείνα του «The Ellen Show».