Εντυπωσιακή και αναβαθμισμένης αισθητικής η νέα εικόνα του Γρηγόρη!

Ο Γρηγόρης ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 50 χρόνια του, λανσάροντας μία νέα εντυπωσιακή εικόνα στα καταστήματά του. Με αυτό τον τρόπο, σηματοδοτεί τo πέρασμα στην καινούργια εποχή, στο κατώφλι του δεύτερου μισού αιώνα λειτουργίας του.

Με καθαρές γραμμές, φωτεινά χρώματα και εμπνευσμένα μηνύματα, το νέο κατάστημα Γρηγόρης διατηρεί ατόφιες τις αξίες και το DNA του:

Πάθος, Δημιουργικότητα, Ποιότητα, Υπευθυνότητα και Χαμόγελο.

Το αποτέλεσμα είναι μία αναβαθμισμένη minimal αισθητικήκαιένας σύγχρονος χαρακτήρας, που απογειώνουν την εμπειρία των καταναλωτών.

Η κυριαρχία του λευκού και του πράσινου, ο μοντέρνος φωτισμός, οι ξύλινοι πάγκοι και η χρήση digital οθονών, έρχονται να αναβαθμίσουν την αγοραστική εμπειρία και να αναδείξουν την τεχνογνωσία του Γρηγόρη στον καφέ και στο φαγητό.

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το χαμόγελο, τη ζεστή φιλοξενία και την άρτια εξυπηρέτηση του προσωπικού, μεταδίδουν την αφοσίωση του Γρηγόρηστην πελατοκεντρική εξυπηρέτηση.

Η νέα εικόνα έχει ήδη ξεκινήσει να εφαρμόζεται στα καταστήματα Γρηγόρης και το επόμενο διάστημα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να τα επισκεφθούμε σε όλο και περισσότερες γειτονιές.

Γιατί αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και 49 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! 

Βραβεύτηκε σαν FamousBrandστην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχειτην 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ.

Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.