Αχαΐα: Θετικός στον κορωνοϊό δάσκαλος δημοτικού σχολείου-Ποιά σχολικά τμήματα είναι κλειστά

Θετικός στον κορωνοϊό είναι δάσκαλος του 26ου δημοτικού σχολείου Πατρών στην περιοχή της Αγίας Σοφίας. Αμέσως ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με τις εντολές που δόθηκαν από τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοιν. Μέριμνας Αχαΐας, καθώς και από τη Δ/νση ΠΕ Αχαΐας δεν προβλέπεται να γίνει αναστολή της λειτουργίας του Δ2΄ τμήματος, καθώς έχουν παρέλθει περισσότερες από 48 ώρες από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του τεστ σε σχέση με την τελευταία υπηρεσία του εκπαιδευτικού στο Σχολείο(μάλιστα το διάστημα αυτό συνολικά έκλεισε τις 4 ημέρες).

Στα πλαίσια ενίσχυσης των μέτρων ασφαλείας και υγιεινής, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα απολύμανση της αίθουσας διδασκαλίας του Δ2΄ τμήματος και των κοινόχρηστων χώρων (τουαλέτες, είσοδοι κτιρίων, σκάλες ορόφου, αίθουσες ολοήμερου).

 

Στο 4ο Δημοτικό της Πάτρας κλειστά είναι τα Τμήματα: Ζ0*ΣΤ1 (ΣΤ Τάξη), Ζ1*ΣΤ2 (ΣΤ Τάξη), Ζ2*ΣΤ1 (ΣΤ Τάξη), ΠΖ-ΣΤ (ΣΤ Τάξη), ΣΤ΄ (ΣΤ Τάξη), ΣΤ΄ΑΓΓΛ. (ΣΤ Τάξη), ΣΤ΄ΓΑΛ. (ΣΤ Τάξη) από 12/5 έως και 25/5

Στο 17ο Γυμνάσιο Πατρών κλειστά είναι τα Τμήματα Γ4 (Γ Τάξη), Γ4ΑΓΓΛ (Γ Τάξη), Γ4ΓΑΛΛ (Γ Τάξη) από 11/5 έως και 24/5

Στο 1ο ημερήσιο Γενικό Λύκειο Αγρινίου κλειστά είναι τα Τμήματα: Α4 (Α Τάξη), Α4 ΑΓΓΛΙΚΑ (Α Τάξη), Α4 ΓΑΛΛΙΚΑ (Α Τάξη) από 11/5 έως και 24/5

Κλειστό είναι και το 23ο Νηπιοαγωγείο Αγρινίου