Πελώνη: Η κ. Αχτσιόγλου προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα

“Πώς γίνεται κάθε φορά που πρώην υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζουν αυτά που πραγματικά πιστεύουν να πέφτουν θύματα παρερμηνείας και προπαγάνδας, είναι απορίας άξιον” αναφέρει σε σχόλιο της η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, με αφορμή σημερινή ανάρτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Έφης Αχτσιόγλου σχετικά με όσα είχε αναφέρει σε διαδικτυακή εκδήλωση το απόγευμα της Παρασκευής.

“Η κ. Αχτσιόγλου επέλεξε αντί της συγγνώμης απέναντι στην κοινωνία που δίνει μάχη, ένα μακροσκελές ακαταλαβίστικο συνονθύλευμα αριστερίστικων παρωχημένων τσιτάτων για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα” συνεχίζει η κ. Πελώνη και συμπληρώνει: “Αντί της ντροπής, επιμένει στην έπαρση της δήθεν υπεράνω κριτικής ιδεολογικής της άποψης που, ω του θαύματος, έπεσε θύμα προπαγάνδας.

Ας μην το κουράζουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν και παραμένει το κόμμα που τρέφεται από την ιδεοληψία που θέλει την κρίση ευκαιρία, όχι προς το καλύτερο, αλλά προς το διχαστικότερο. Γι’ αυτό και η κανονικότητα δεν είναι ποτέ ευκαιρία, όπως ομολόγησε η κ. Αχτσιόγλου, συμπυκνώνοντας τη συνολική στάση που επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύοντας την εθνική προσπάθεια και καταστροφολογώντας εν μέσω πανδημίας.

Διερωτήθηκε, άραγε, η πρώην υπουργός Εργασίας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πώς θα προσέλαβαν τα λόγια της όσοι πέρασαν και περνούν την περιπέτεια του κορονοϊού; Ρητορικό βεβαίως το ερώτημα…”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ