ΝΕΠ: Η Πατρινή πολίστρια Ντένια Κουρέτα, έσωσε τη ζωή τριών λουόμενων

Η Ντένια Κουρέτα βοήθησε τρεις συνανθρώπους μας και τους έσωσε τη ζωή.

Η Ντένια Κουρέτα έγινε μεγάλη ηρωίδα, καθώς έσωσε τη ζωή τριών λουόμενων στην περιοχή του Ρίο. Η πολίστρια της ΝΕΠ έσωσε τη ζωή τριών ηλικιωμένων, οι οποίοι έκαναν μπάνιο.

Ένας ηλικιωμένος παρασύρθηκε από τα ρεύματα και άρχισε να ζητά βοήθεια. Δύο γυναίκες μεγάλης ηλικίας βούτηξαν για να τον βοηθήσουν, αλλά κινδύνεψε και η δικιά τους ζωή. Η πολίστρια της ομάδας της Πάτρας ήταν στην ίδια παραλία και μόλις άκουσε τις φωνές βούτηξε και κατάφερε να σώσει τους τρεις ανθρώπους.

Η ίδια ανέφερε για το περιστατικό: «Όλα ξεκίνησαν όταν ένας ηλικιωμένος παρασύρθηκε στα βαθιά, από πολύ δυνατά ρεύματα. Κουράστηκε, δεν μπορούσε να γυρίσει και κάλεσε σε βοήθεια. Έσπευσαν να τον συνδράμουν δύο γυναίκες που κι αυτές όμως παρασύρθηκαν. Εκείνη την ώρα τους άκουσα και βούτηξα αμέσως. Γρήγορα βρέθηκα κοντά τους. Τους καθησύχασα ότι γνώριζα και θα τους βοηθούσα, αρκεί να ηρεμούσαν.

Ζήτησα πρώτα από τον άνδρα και μετά από τις γυναίκες να πιαστούν από το πόδι μου -αλυσίδα. Ξεκίνησα να κολυμπώ πρόσθιο για να τους μεταφέρω προς τα έξω, αλλά τα δυνατά ρεύματα το έκαναν δύσκολο. Αναγκαστικά άλλαξα στιλ, σε ελεύθερο και τελικά τα κατάφερα. Και οι τρεις βγήκαν στη στεριά χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ αμέσως μετά έφτασε και περιπολικό της ΕΛΑΣ. Ήταν όλοι τους καλά».