ΑΧΑΪΑ: Συλλήψεις και πρόστιμα σε καταστήματα Εστίασης – Από παραβίαση ωραρίου μέχρι μουσική και γαμήλιο γλέντι!

Τρεις συλλήψεις, διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 4.000 ευρώ και προσωρινό λουκέτο σε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος, ήταν ο απολογισμός του πρώτου 24ωρου επαναλειτουργίας των καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής στην Πάτρα και την ευρύτερη περιφέρεια.
Στα Βραχναίικα εντοπίστηκαν 2 παραβάτες, ιδιοκτήτης και προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος, οι οποίοι συνελήφθησαν καθώς διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσαν πέραν του προβλεπόμενου ωραρίου (11 μ.μ.). Βεβαιώθηκαν διοικητικά
πρόστιμα, ύψους 1.000  και 3.000 ευρώ αντίστοιχα. Σε άλλη περίπτωση για μουσική στο χώρο επεβλήθη και αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες.
Ιδιοκτήτης καταστήματος επί της οδού Ειρήνης και Φιλίας, σ’ έλεγχο των αστυνομικών εντοπίστηκε να εξυπηρετεί πέντε πελάτες, σερβίροντας ποτά και φαγητά, έχοντας παραβιάσει το ωράριο λειτουργίας όπου βεβαιώθηκε πρόστιμο 1.000 ευρώ και σ΄ έναν εκ των θαμώνων επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ.
Πενήντα άτομα συμμετείχαν σε γαμήλιο γλέντι σε σπίτι που διοργανώθηκε στα «τσιγγάνικα» στην Κάτω Αχαΐα. Σε βάρος του διοργανωτή, που διέφυγε της σύλληψης,  βεβαίωσαν πρόστιμο 3.000 ευρώ.