Το εμβόλιο για τον covid-19 «ανέστησε» σεξουαλικά 85χρονο!

Πρωταγωνιστής καμπάνιας για τα οφέλη του εμβολιασμού κατά του νέου κορωνοϊού θα μπορούσε να γίνει 85χρονος Ιταλός, που έφαγε δύο πρόστιμα σε μία ώρα επειδή επιχειρούσε να συναντήσει εκδιδόμενες!

Ο… άτακτος ηλικιωμένος, θέλοντας να δικαιολογηθεί στους αστυνομικούς, είπε ότι δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς, καθώς από την ώρα που εμβολιάστηκε η σεξουαλική του επιθυμία «εκτοξεύτηκε»!

Ο αστυνομικός Sigismo-ndo Lettieri δήλωσε: «Τον σταμάτησαν αρχικά νωρίς το πρωί, όταν τον είδαν να μπαίνει σε ένα τροχόσπιτο παρκαρισμένο κοντά στην παραλία, που είναι γνωστό ότι χρησιμοποιείται από ιερόδουλες. Του είπαν ότι παραβίαζε τους περιορισμούς για τον Covid-19 και του επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ. Αφέθηκε ελεύθερος, αλλά τον σταμάτησαν και πάλι μέσα σε λιγότερο από μία ώρα, πιο κάτω, σε άλλο τροχόσπιτο που χρησιμοποιείται από ιερόδουλες, και του επιβλήθηκε άλλο ένα πρόστιμο 500 ευρώ».

Οι αστυνομικοί έμειναν άναυδοι όταν είδαν ότι ήταν το δεύτερο πρόστιμο και τους… αποτελείωσε όταν τους εξήγησε ότι ένιωθε πιο έντονα τον ανδρισμό του μετά το εμβόλιο. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο ηλικιωμένος από το Εμπολι δεν γλίτωσε το πρόστιμο, που ανήλθε στα 1.000 ευρώ.