Ιερέας – Βίντεο: ‘Όποιος έχει κάνει εμβόλιο ή τεστ ή φοράει μάσκα, δεν θα ξαναμπεί στην εκκλησία

advertisement

Ο ιερέας των Νέων Σιλάτων Χαλκιδικής, μετά τη λειτουργία της Μεγάλης Παρασκευής έβγαλε λόγο. Αφού ενημέρωσε τους πιστούς ότι η Ανάσταση θα γίνει στις 12 το βράδυ, κόντρα στις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου, στη συνέχεια κούνησε το δάχτυλο στους πιστούς.

Την πόρτα της εκκλησίας σε όσους πιστούς έχουν κάνει εμβόλιο ή τεστ ή φορούν μάσκα προστασίας κλείνει ιερέας στη Χαλκιδική!

Πρόκειται για τον ιερέα των Νέων Σιλάτων Χαλκιδικής, ο οποίος μετά τη λειτουργία της Μεγάλης Παρασκευής έβγαλε λόγο. Αφού ενημέρωσε τους πιστούς ότι η Ανάσταση θα γίνει στις 12 το βράδυ, κόντρα στις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου, στη συνέχεια κούνησε το δάχτυλο λέγοντας: «Θα σας το πω έτσι χύμα: όποιος φοράει μάσκα, όποιος έχει κάνει το εμβόλιο ή όποιος έχει κάνει τεστ για τον κορωνοϊό, δεν θα ξαναμπεί στην εκκλησία. Τέλος».

Be the first to comment on "Ιερέας – Βίντεο: ‘Όποιος έχει κάνει εμβόλιο ή τεστ ή φοράει μάσκα, δεν θα ξαναμπεί στην εκκλησία"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.