ΠΑΤΡΑ -ΒΙΝΤΕΟ : Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στην Ελευθερίου Βενιζέλου

Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη σε διαμέρισμα του 3ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Επιχειρούν πολλά οχήματα της πυροσβεστικής, ενώ ο κόσμος είναι συγκεντρωμένος όλος έξω και παρακολουθεί τις φλόγες.

Νεότερο, ώρα 22.55:

Οι πυροσβέστες κατάφεραν και έσβησαν τη φωτιά, οι ζημιές όμως δείχνουν να είναι τεράστιες. Στο διαμέρισμα έμενε μια γυναίκα η οποία εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην εκκλησία για την Ανάσταση

Νεότερο 2/5   14.00

Ενα αναμμένο καντήλι φαίνεται πως ήταν η αιτία της μεγάλης φωτιάς

Η φωτιά ξέσπασε λίγα λεπτά μετά τις 22:00 στο διαμέρισμα και επεκτάθηκε πολύ γρήγορα. Αμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, που ενημερώθηκε από γείτονες , με αποτέλεσμα στο σημείο να φθάσουν 11 οχήματα με 19 άνδρες, ενώ στο συμβάν συνέδραμε και η ΕΛ.ΑΣ, εκκενώνοντας διαμερίσματα ακόμη και γειτονικών πολυκατοικιών, με την κυκλοφορία στο σημείο να διακόπτεται για περισσότερο από δύο ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε όταν η ένοικος του διαμερίσματος μετέβη στην οικία της από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου για να ανάψει καντήλι με το Άγιο Φως και επέστρεψε στην εκκλησία για να παρακολουθήσει την Αναστάσιμη Λειτουργία.