Σιμεόνε: «Είναι καλό για τη La Liga που μάχονται 4 ομάδες για τον τίτλο»

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης σχολίασε την απρόσμενη ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Γρανάδα, μετά την οποία η ομάδα του διατηρήθηκε στην κορυφή της La Liga

Η Μπαρτσελόνα υπέστη ήττα-σοκ από τη Γρανάδα, με αποτέλεσμα η Ατλέτικο Μαδρίτης να παραμείνει στην κορυφή της La Liga και να χρειάζεται πέντε νίκες στις εναπομείνασες πέντε αγωνιστικές για να στεφθεί πρωταθλήτρια, χωρίς να ενδιαφέρεται για τα αποτελέσματα των υπόλοιπων.

Ο προπονητής των Μαδριλένων, Ντιέγκο Σιμεόνε, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει του εκτός έδρας ματς με την Έλτσε (1/5, 17:15) όπου αναφέρθηκε στην ξεχωριστή σημασία που έχει κάθε αγώνας μέχρι το τέλος.

«Σκεφτόμαστε και εστιάζουμε περισσότερο από ποτέ στο επόμενο παιχνίδι. Με τέσσερις ομάδες τόσο κοντά, μπορώ να σκεφτώ μόνο το επόμενο παιχνίδι και να εμπιστευτώ τους παίκτες μου, που έχουν μια υπέροχη σεζόν. Υπάρχει πάντα πίεση εκεί. Εάν παίζεις μετά και οι αντίπαλοί σου έχουν κερδίσει, υπάρχει πίεση, αλλά μπορείς να πεις το ίδιο εάν παίζεις πριν από αυτούς. Απλώς πρέπει να εστιάσεις στην ομάδα σου σε αυτές τις καταστάσεις. Είναι κάτι νέο, αλλά είναι καλό για το ισπανικό ποδόσφαιρο που υπάρχουν τέσσερις ομάδες που παλεύουν για τον τίτλο. Κάθε παιχνίδι είναι πιο σημαντικό από το άλλο».