ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: Εκλέγει νέο αρχηγό – Δρομολογούνται οι εξελίξεις για την ανάδειξη στην παράταξη «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών»

 

Με την επιστροφή στην κανονικότητα και μετά την εορταστική περίοδο του Πάσχα δρομολογούνται οι εξελίξεις για τον νέο Επικεφαλής στην «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών». Αυτό αποφάσισαν κατά την συνάντησή τους, την Μεγάλη Τρίτη, ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Νικολάου καθώς και τα μέλη της Επιτροπής, που απαρτίζεται από τους τέσσερις πρώτους σε ψήφους δημοτικούς συμβούλους των αντίστοιχων δημοτικών ενοτήτων, κ.κ. Λιάκος Φίλιππος, Οικονομόπουλος Ηλίας, Δημόπουλος Σπύρος και Ορδίτης Αλέκος .
«Υπηρετώντας το Εμείς και όχι το Εγώ, δρομολογούμε τις εξελίξεις για την εκλογή του νέου Επικεφαλής της Παράταξής μας. Με άνοιγμα στην κοινωνία, διάλογο, ενότητα, σύνθεση και σεβασμό στην αντίθετη άποψη , αλλά πάνω απ’ όλα με δημοκρατικές διαδικασίες στις οποίες και θα πειθαρχήσουμε όλοι, στοχεύουμε μέσα στον Μάιο να εκλέξουμε τον νέο μας αρχηγό. Ευχόμαστε το Άγιο Φως της Ανάστασης να γεννήσει στις ψυχές όλων μας Αγάπη & Ελπίδα. Χρόνια Πολλά με Υγεία και Ευτυχία….», τόνισε ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Νικολάου.