Άρης: Εισήγηση για αφαίρεση 6 βαθμών-“Καμία ανάμειξη σε υπόθεση πλαστογραφίας” η ανακοίνωση της ΠΑΕ

φαίρεση έξι βαθμών για τον Άρη εισηγείται η ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, Νίκη Ρεβύθη, για την υπόθεση πλαστογραφίας του ποδοσφαιριστή Μπόρτσε Λάσκοφ, η οποία εδώ και ένα χρόνο ήταν στα συρτάρια της επιτροπής. Την ίδια ώρα ο Άρης με επίσημη ανακοίνωση του τη Μεγάλη Πέμπτη το βράδυ έκανε γνωστό πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και η αλήθεια θα λάμψει όταν ο Άρης δώσει τα στοιχεία που έχει στα χέρια του.

Η ανακοίνωση του Άρη αναφέρει: “Από την πρώτη στιγμή καταστήσαμε σαφές ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει καμία ανάμειξη σε υπόθεση πλαστογραφίας. Θα αποδειχτεί αυτό και από τα έγγραφα που θα προσκομίσουμε τόσο εμείς όσο και ο ποδοσφαιριστής Λάσκοφ. Η αλήθεια θα λάμψει σε λίγες μέρες”.

ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ

Μετά από έρευνα της Γενικής Γραμματείας Μεταναστευτικής Πολιτικής προέκυψε ότι ένας ποδοσφαιριστής από τη Βόρεια Μακεδονία ονόματι Μπόρτσε Λάσκοφ είχε άδεια παραμονής στη χώρα μας και εμφανιζόταν να αγωνίζεται στους κίτρινους.

Η Γενική Γραμματεία Μεταναστευτικής Πολιτικής έστειλε στην ΕΠΟ σχετικό ερώτημα για να μάθει τι συμβαίνει με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και εκείνη απάντησε ότι το συγκεκριμένο έγγραφο είναι πλαστό.

Στα χέρια της Γ.Γ. Μεταναστευτικής Πολιτικής υπάρχουν δύο έγγραφα. Το ένα αφορά το συμβόλαιο του παίκτη με τον Άρη, το οποίο φέρει τις υπογραφές του Λάσκοφ και του Καρυπίδη, αλλά και ένα ακόμα το οποίο υποτίθεται ότι είχε στείλει η ΕΠΟ προς τους κίτρινους. Ουσιαστικά κάποιος έχει πλαστογραφήσει τόσο την σφραγίδα της ΕΠΟ, όσο και την υπογραφή του Εκτελεστικού Γραμματέα της, Αλέξη Δέδε.

Η ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, Νίκη Ρεβύθη, αφού ερεύνησε την υπόθεση εισηγήθηκε αφαίρεση έξι βαθμών στην ΠΑΕ Άρης καθώς επίσης και πρόστιμο 50.000 ευρώ και τιμωρία του ποδοσφαιριστή με αποκλεισμό έξι αγωνιστικών και πρόστιμο 20.000 ευρώ.