Η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη με τον Λόπες στην αποστολή

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε του ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του.

Ο 57χρονος Ανδαλουσιανός τεχνικός της Ένωσης, θα μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Έλντερ Λόπες, καθώς ο Πορτογάλος μπακ, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον δεξί προσαγωγό κι έτσι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ματς της Τούμπας. Στη διάθεση του Χιμένεθ τέθηκε ξανά και ο Ολεγκ Νταντσένκο που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής έμειναν οι Λιβάι Γκαρσία και Νέλσον Ολιβέιρα, οι οποίοι ακολούθησαν σήμερα (28/04) θεραπεία, όπως επίσης και οι Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκη, Βένταντ Ραντόνια, Αντρέ Σιμόες και Χνιντ που παραμένουν στα «πιτς».

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα:

Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

AEK