Προσαγωγή του Μένιου Φουρθιώτη για την επίθεση με καλάσνικοφ στο σπίτι του στην Εκάλη

Τον γνωστό παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη φέρονται να συνέλαβαν ή σύμφωνα με άλλες πληροφορές προσήγαγαν πριν από λίγο, οι αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι του Έψιλον στα Μελίσσια επισκέφτηκε πριν από λίγο ένας εισαγγελέας με δύο αστυνομικούς. Το απόσπασμα της αστυνομίας ερευνά το γραφείο του παρουσιαστή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η σύλληψη φέρεται να έχει να κάνει με το περιστατικό της επίθεσης με καλάσνικοφ στο σπίτι του παρουσιαστή στις 16 Απριλίου.

Υπενθυμίζεται πως στις 23 Απρλίου ο εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης, με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, κατήγγειλε ότι δέχθηκε πληροφόρηση πως κάποιοι είχαν σχεδιάσει να εκτελέσουν συμβόλαιο εναντίον του, αλλά μια συμπλοκή με άνδρες της ΕΛΑΣ ματαίωσαν τα σχέδιά τους. Επίσης αποκάλυψε πως “κάποιος κύριος” του είπε πως “ο Μένιος Φουρθιώτης, για τον οποίο μόλις είχαμε κάνει σοβαρές αποκαλύψεις στην εφημερίδα, αναζητούσε στην “πιάτσα” κάποιον, για να εκτελέσει συμβόλαιο γι’ αυτόν. Το συμβόλαιο προέβλεπε να πυροβολήσει το σπίτι του Φουρθιώτη προκειμένου να δείξει ότι κινδυνεύει, αλλά και να χτυπήσει εμένα και έναν ακόμη δημοσιογράφο, του οποίου δεν θυμόταν το όνομα”.

Με αφορμή αυτά, ο δικηγόρος του κ. Φουρθιώτη αναφέρει:

“Ο κ. Φουρθιώτης αρνείται με οργή και αγανάκτηση τα ως άνω αναφερόμενα, καθότι αυτά αποτελούν αποκυήματα νοσηρής φαντασίας, για τα οποία το λόγο πλέον έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη στην οποία ο εντολέας μου θα προσφύγει εντός των επομένων ωρών.

Πέραν τούτων, ο εντολέας μου ζητά άμεσα από τις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές να διερευνήσουν εις βάθος την ως συγκεκριμένη υπόθεση”.

Πηγή: thetoc.gr