ΠΑΤΡΑ: Διάκριση της εταιρείας Αχάια Κλάους σε διεθνή διαγωνισμό οίνου

Διάκριση της εταιρείας Αχάια Κλάους στον διεθνή διαγωνισμό οίνου στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας. Με 2 χρυσά μετάλλια η Αχάια Κλάους στον διαγωνισμό οίνου της Φρανκφούρτης της Γερμανίας, γιορτάζει τα 160 χρόνια λειτουργίας της.

 

 

Πιο συγκεκριμένα, το λευκό Άρωμα Λόφου 2021 στέφθηκε στην πρώτη θέση κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Η συγκεκριμένη ετικέτα αποτελείται από τις ποικιλίες Μαλαγουζιά, Ροδίτη και Chardonnay και χαρακτηρίζεται από την φρεσκάδα του, τα έντονα αρώματα εσπεριδοειδών και την φρουτένια γεύση του.

 

 

Ο διεθνής διαγωνισμός της Φρανκφούρτης αποτελεί ένα θεσμό στον οποίο επαγγελματίες από όλο το κόσμο εκθέτουν τα προϊόντα τους προς αξιολόγηση από επαγγελματίες γευσιγνώστες. Στον φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν 3740 δείγματα από 52 διαφορετικές χώρες όπου 2500 δείγματα αφορούσαν το κρασί, ενώ 690 την μπύρα και 550 άλλα οινοπνευματώδη ποτά. Το χρυσό μετάλλιο του διαγωνισμού πιστοποιεί την ποιότητα του προϊόντος, καθώς και τον έπαινο των επαγγελματιών γευσιγνωσίας απέναντι σε ένα μεγάλο αριθμό προιόντων.