Βούλα: Πιθανόν από υπερβολική δόση ο θάνατος του 31χρονου – Τι κατέθεσε ο Ελληνοαμερικανός ιδιοκτήτης

Θρίλερ στην Βούλα με τον θάνατο ενός ρουμανικής καταγωγής άνδρα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Τρίτης, στο πολυτελές διαμέρισμα ενός πλούσιου Ελληνοαμερικανού.

Ο 31χρονος εντοπίστηκε αναίσθητος στον καναπέ του σπιτιού, από τον ελληνοαμερικανό, ο οποίος ενημέρωσε αμέσως τις αρχές. Η παρέα τον ανδρών φαίνεται πως έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών, γι αυτό και με ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα ρίξουν φως στις πραγματικές αιτίες θανάτου του 31χρονου, με την υπερβολική δόση να θεωρείται ως το πιο πιθανό σενάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr
στην πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς, ο πλούσιος ιδιοκτήτης του διαμερίσματος ανέφερε πως τον 31χρονο τον γνώρισε πριν από τρεις εβδομάδες. Ξεκίνησαν να κάνουν παρέα χωρίς όμως να ξέρει, πέρα ότι εργαζόταν ως σεφ, περισσότερες λεπτομέρειες για εκείνον όπως το που μένει ή αν έχει οικογένεια.

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος γιατί μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης στο διαμέρισμα βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών. Ο ελληνοαμερικανός ιδιοκτήτης ο οποίος τις επόμενες ώρες αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα ήταν γνώριμος των Αρχών, ενώ είχε καταδικαστεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στις ΗΠΑ, προ 15ετίας.