Γκαρσία: «Ο Τζόλης είναι ένα ταλέντο που πρέπει να το προστατεύσουμε»

advertisement

Για τη διαχείριση του Χρήστου Τζόλη μίλησε ο Πάμπλο Γκαρσία επισημαίνοντας ότι είναι ένα ταλέντο το οποίο πρέπει να προστατευθεί από τον ΠΑΟΚ

Ένα ταλέντο που πρέπει να προστατευθεί από όλους στον ΠΑΟΚ είναι ο Χρήστος Τζόλης όπως επεσήμανε ο Πάμπλο Γκαρσία σε δηλώσεις του.

«Ο Τζόλης όταν ανέβηκε στην Κ19 αγωνιζόταν ως δεύτερος επιθετικός. Μου δόθηκε η επιλογή να τον πουλήσουμε στη Γερμανία, αλλά εμείς θέλαμε να δουλέψουμε μαζί του, να του αλλάξουμε θέση, γιατί είναι ένα ακατέργαστο ταλέντο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει πολλά να βελτιώσει στο παιχνίδι του. Πρέπει να βελτιωθεί και στο αμυντικό κομμάτι, να μάθει να παίζει και στην αντίθετη πλευρά», ανέφερε ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά και πρόσθεσε: «Θα το βρει μπροστά του, εάν έρθει κάποιος άλλος προπονητής ή πάει σε άλλη ομάδα. Πρέπει να είναι έτοιμος να ανταποκριθεί. Δε σημαίνει αυτό ότι δεν θα αγωνιστεί για παράδειγμα την Κυριακή. Πρέπει να του έχουμε ιδιαίτερη προσοχή. Δε σημαίνει ότι επειδή δεν αγωνίστηκε, δεν είναι σημαντικό μέλος της ομάδας. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε το νεαρό της ηλικίας του. Είναι ένα ταλέντο που πρέπει να το προστατεύσουμε, όπως συμβαίνει με τον Λύρατζη, τον Κωνσταντελιά, τον Μιχαηλίδη», κατέληξε.