EΡΥΜΑΝΘΟΣ: Στα Κέντρα Υγείας Χαλανδρίτσας και Ερυμάνθειας ο Θ. Μπαρής

Για την πορεία των εμβολιασμών στα Κέντρα Υγείας Χαλανδρίτσας και Ερυμάνθειας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θεόδωρος Μπαρής διαπιστώνοντας το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες.
Συγκεκριμένα, ο κ. Μπαρής συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Τ.Κ. Χαλανδρίτσας, Λάμπη Λαλιώτη επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας όπου συναντήθηκε τον Διευθυντή της υγειονομικής μονάδας, Γρηγόρη Αλόκριο και το προσωπικό.
Επίσης, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διευθυντή του Κ.Υ. Ερυμάνθειας, Παναγιώτη Κόλλια.
Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εμβολιασμών, αλλά και για την επιφυλακτικότητα ορισμένων πολιτών να τους χορηγηθεί το εμβόλιο της Astra Zeneca, καθώς και για την διαδικασία που ακολουθείται από το ιατρικό προσωπικό σε αυτές τις περιπτώσεις. Επίσης, διαπίστωσε πως η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών είναι ικανοποιημένοι τόσο από την οργάνωση, όσο και από τις παρεχόμενες υπηρεσίες, οι οποίες δεν εξαντλούνται στην χορήγηση του εμβολίου, αλλά και στην μετέπειτα επικοινωνία ενδυναμώνοντας έτσι την σχέση εμπιστοσύνης.
«Διαπιστώσαμε την άρτια οργάνωση των εμβολιαστικών κέντρων που λειτουργούν στα δύο Κέντρα Υγείας του Δήμου μας. Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους Διευθυντές, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν για την ομαλή διεξαγωγή των εμβολιασμών, κάτι που αναγνωρίζεται και από τους ίδιους τους πολίτες που προσέρχονται καθημερινά στις υγειονομικές μονάδες της περιοχής μας. Τα εμβόλια είναι η μόνη μας ελπίδα για να μπορέσουμε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε το σκόπελο της πανδημίας, γι’ αυτό και πρέπει να ακούμε τους ειδικούς. Επίσης, ευχαριστούμε τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, για την συμβολή του στην κατεύθυνση ενίσχυσης και των δύο Κέντρων Υγείας για την ομαλή εξέλιξη του εθνικού σχεδίου Ελευθερία», δήλωσε ο Δήμαρχος, Θεόδωρος Μπαρής.
Τέλος, ο κ. Μπαρής έθεσε στη διάθεση των Κέντρων Υγείας τις υπηρεσίες του Δήμου, με σκοπό την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πολιτών κατά τη διάρκεια των εμβολιασμών.