European Super League: Η συγγνώμη των Γκλέιζερ στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μέσω του Τζόελ Γκλέιζερ, η ιδιοκτήτρια εταιρεία της Γιουνάιτεντ απολογήθηκε στους οπαδούς

Όντες εκ των «12» που συμμετείχαν στα σχέδια για τη δημιουργία μιας κλειστής λίγκας, οι ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχώρησαν σε μία απολογία προς τους οπαδούς του συλλόγου, μετά την κατάρρευση του εγχειρήματος.

Μέσω του Τζόελ Γκλέιζερ, οι ιδιοκτήτες του κλαμπ ζήτησαν συγγνώμη από τους φίλους των «κόκκινων διαβόλων», τονίζοντας πως «η στήριξη των οπαδών κάνει σπουδαίο αυτόν τον σύλλογο».

Μεταξύ άλλων, η εν λόγω ανακοίνωση αναφέρει: «Τις τελευταίες μέρες, είδαμε πόσο μεγάλο πάθος μπορεί να ενεργοποιήσει το ποδόσφαιρο και πόσο πιστοί είναι οι φίλαθλοι αυτής της ομάδας. Κάνατε σαφή την αντίθεσή σας στην Ευρωπαϊκή Super League κι εμείς σας ακούσαμε. Κάναμε λάθος και θέλουμε να επανορθώσουμε. Μπορεί οι πληγές να είναι φρέσκες και να χρειάζεται χρόνος για να επουλωθούν, αλλά έχω υποχρέωση να χτίσω ξανά την εμπιστοσύνη των οπαδών. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο χρειάζεται να γίνει πιο βιώσιμο μακροπρόθεσμα αλλά δεχόμαστε πως η Super League δεν ήταν ο σωστός τρόπος. Προσπαθώντας να βρούμε κάτι πιο σταθερό, δεν δείξαμε σεβασμό σε παραδόσεις όπως ο υποβιβασμός, ο προβιβασμός, η πυραμίδα, και ζητάμε συγγνώμη γι’ αυτό. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο και απολογούμαστε για όσα δημιουργήσαμε. Συνειδητοποιήσαμε ότι πρέπει να επικοινωνούμε καλύτερα με τους οπαδούς, γιατί είστε η καρδιά της ομάδας. Η στήριξή σας είναι αυτή που κάνει τόσο σπουδαίο τον σύλλογο».