Παραιτήθηκε και ο Πέτρος Συναδινός από το Δ.Σ. της ΕΟ Τοξοβολίας

advertisement

Μετά την παραίτηση του Τάσου Χρυσανθόπουλου από τη θέση του προέδρου στην ομοσπονδία της Τοξοβολίας, ακολούθησε και αυτή του Πέτρου Συναδινού από μέλος του συμβουλίου.

Άνω κάτω έχει γίνει η ομοσπονδία της τοξοβολίας με το γενικό γραμματέα Γιώργου Τζουβάρα να προχωρά στην ανατροπή του προέδρου, ελέγχοντας το διοικητικό συμβούλιο.

Μετά την παραίτηση του Χρυσανθόπουλου και τις καταγγελίες στις οποίες προχώρησε για τις πρακτικές από την ομάδα των έξι στο 11μελές διοικητικό συμβούλιο, ακολούθησε και η παραίτηση του Πέτρου Συναδινού.

Ο επί χρόνια πρόεδρος της ομοσπονδίας υπέβαλε και αυτός την παραίτηση του από μέλος του διοικητικού συμβουλίου διαφωνώντας με τις πρακτικές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

“Σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν των παραιτήσεων α) του κ. Αναστασίου Χρυσανθόπουλου, από τη θέση του Προέδρου και μέλους του Δ.Σ. και β) του κ. Πέτρου Συναδινού από τη θέση μέλους του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, το Διοικητικό Συμβούλιο συμπληρώθηκε από τα δύο πρώτα μη εκλεγέντα μέλη κατά σειρά ψήφων και κληρώσεως της Εφορευτικής Επιτροπής, με βάση τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών της Γενικής Συνέλευσης της 27ης Μαρτίου 2021 και σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4726/2020.

Κατά τη συνεδρίαση της 16ης Απριλίου 2021, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Τ. επανασυγκροτήθηκε σε σώμα, ως ακολούθως:

Πρόεδρος Δ.Σ : Έλση Σκαφίδα
Α΄ Αντιπρόεδρος : Σοφία Καραμπίνη
Β΄ Αντιπρόεδρος: Μαρίνα Πίκου
Γενικός Γραμματέας : Γεώργιος Τζουβάρας
Ταμίας : Ερασμία Σμυρόγλου
Έφορος : Μηνάς Πατσουράκης
Ειδικός Γραμματέας : Μαρία Σκαπέρδα
Αναπληρωτής Ταμίας : Ιωάννης Βαϊόπουλος
Αναπληρωτής Έφορος : Άρης Κορμπέτης
(Τακτικό μέλος εκπροσώπου των Αθλητών)
Μέλος Δ.Σ.: Μαρία Κυριλλοπούλου
Μέλος Δ.Σ.: Ιωάννης Λαμπράκης
Μέλος Δ.Σ.: Ευαγγελία Παπαδοπούλου
Εκπρόσωπος Αθλητών (Αναπλ. μέλος) Παύλος Κούλης
Παρά τις διοικητικές τροποποιήσεις, τα μέλη του νέου Δ.Σ., με συναίσθημα ευθύνης προσφέρουν ανελλιπώς τις υπηρεσίες τους με γνώμονα την πρόοδο του αθλήματος της Τοξοβολίας”.