Πέθανε στα 52 της η σταρ του «Peaky Blinders» Helen McCrory

Το επιβεβαίωσε ο σύζυγός της  Damian Lewis

H πρωταγωνίστρια του «Peaky Blinders»Helen McCrory, πέθανε σε ηλικία 52 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο, όπως επιβεβαίωσε ο σύζυγός της, Damian Lewis. Η ηθοποιός του Χόλιγουντ έχει επίσης πρωταγωνιστήσει στην ταινία του James Bond «Skyfall» και στον Χάρι Πότερ.

Ο σύζυγός της και ηθοποιός Damian Lewis επιβεβαίωσε τα τραγικά νέα στο Twitter. «Είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω ότι μετά από μια ηρωική μάχη με τον καρκίνο, η όμορφη και δυνατή Helen McCrory πέθανε στο σπίτι μας, περιτριγυρισμένη από φίλους και συγγενείς. Πέθανε όπως έζησε. Ατρόμητα. Είμαστε πολύ τυχεροί που την είχαμε στη ζωή μας».

Δείτε το tweet:

Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά μαζί, τη Manon που γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2006 και τον Gulliver, ο οποίος γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2007. Μάλιστα, είχαν εμφανιστεί πριν ένα μήνα στην εκπομπή «Good Morning Britain» για να μιλήσουν για το φιλανθρωπικό τους έργο. Το ζευγάρι κατάφερε να συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο λίρες για τις ανάγκες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που βρ’ισκεται στην πρώτη γραμμή στη μάχη με τον κορωνοϊό.