Πένθος στην Αλεξανδρούπολη: «Έφυγε» ξαφνικά 37χρονη έγκυος μαζί με το αγέννητο παιδί της

Στο πένθος βυθίστηκε η Αλεξανδρούπολη από τον ξαφνικό θάνατο 37χρονης εγκύου, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

Η νεαρή γυναίκα, σύζυγος ιδιοκτήτη φροντιστηρίου της περιοχής, βρισκόταν σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news, στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης και άφησε την τελευταία της πνοή, μαζί με το αγέννητο παιδί της σε θάλαμο του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, όπου είχε μεταφερθεί την Τετάρτη με έντονους πόνους από τον σύζυγο της.

Ύστερα από λίγες ώρες ο σύζυγος της, που δεν μπορούσε να παραμείνει στον χώρο λόγω των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού
, σοκαρισμένος ενημερώθηκε από το ιατρικό προσωπικό ότι η σύζυγός του, μαζί με το αγέννητο παιδί τους έφυγαν από τη ζωή.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της αδικοχαμένης 37χρονης θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί σήμερα από τον ιατροδικαστή.

Ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Ρούφος ανέφερε στο protothema
: «Η ιατροδικαστική εξέταση νεκροψία – νεκροτομή είναι σε εξέλιξη. Θα βγει το πόρισμα και μετά θα ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες. Το σίγουρο είναι ότι η 37χρονη δεν νοσούσε από κορωνοϊό».