ΠΑΤΡΑ: Κι όμως παρά τα λοκντάουν 50 νέες ενάρξεις επιχειρήσεων Εστίασης – Στεργίου για το προφίλ των νέων καταστημάτων

Η εστίαση στην Ελλάδα ποτέ δεν θα πεθάνει είναι ότι ακόμα και σε περίοδο πανδημία όπου άπαντες πιέστηκαν οικονομικά από το υγειονομικό «λουκέτο» των επιχειρήσεων, το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει τουλάχιστον 50 νέες ενάρξεις επιχειρήσεων εστίασης.
«Το τελευταίο διάστημα έχουν κατατεθεί φάκελοι για περισσότερες από 50 νέες επιχειρήσεις στις δημοτικές υπηρεσίες. Μιλάμε για περιπτώσεις που έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες και είναι έτοιμες να λειτουργήσουν άμεσα» παρουσιάζει ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας.

Ενώ, ζητώντας μια εκτίμηση για το ποιο θα είναι το προφίλ των νέων καταστημάτων εστίασης, ο κ. Στεργίου αναφέρει: «Τα περισσότερα από τα νέα καταστήματα θα είναι μικτής χρήσης. Δηλαδή θα ξεκινούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους νωρίς το πρωί με καφέδες και πρωινά, θα έχουν στους καταλόγους τους φαγητά και αργότερα μέχρι αργά το βράδυ θα διαθέτουν κάβες για ποτά και κοκτέιλ. Με αυτόν τον τρόπο θέλουν να καλύπτουν σε όσο μεγαλύτερο βαθμό τις ανάγκες των πολιτών για διασκέδαση και αναψυχή αλλά και να μην ανήκουν σε μία συγκεκριμένη κατηγορία καταστήματος ώστε να είναι παραγωγικοί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας».