ΑΧΑΪΑ: Κατσανιώτης κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου Αν. Πελώνη για Σαμαρά – «Εκπλήσσομαι που δεν έχει ζητήσει τουλάχιστον συγγνώμη»

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Κατσανιώτης σχολίασε τη δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Αριστοτελίας Πελώνη για παλαιότερες αναρτήσεις της κατά υπουργών της ΝΔ.

Τη δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Αριστοτελίας Πελώνη για παλαιότερες αναρτήσεις της κατά υπουργών της ΝΔ σχολίασε με ένα tweet του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Κατσανιώτης.

«Εκπλήσσομαι που δεν έχει ζητήσει τουλάχιστον συγγνώμη», σημειώνει μεταξύ άλλων, ο κ. Κατσανιώτης.

Η ανάρτηση του κ. Κατσανιώτη:

«Διαβάζοντας δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου σε σχέση με τον σάλο που προκάλεσαν παλαιότερες απόψεις της (χλευασμός σε πατρίδα, Ορθοδοξία, παράταξη, πρώην πρωθυπουργούς,κλπ) και μάλιστα με σχολιασμό πολλές φορές χυδαίο, εκπλήσσομαι που δεν έχει ζητήσει τουλάχιστον συγγνώμη.»

Τι απαντά η κυβερνητική εκπρόσωπος για παλαιότερα tweets της

Ερωτηθείσα αναφορικά με παλαιότερες αναρτήσεις της κατά στελεχών της κυβέρνησης, αν έχει την ίδια άποψη με τότε και αν τίθεται θέμα παραίτησής της, η κ. Πελώνη είπε: «Για ποιο πράγμα εγκαλούμαι ακριβώς εδώ; Επειδή σχολίαζα σχεδόν δέκα χρόνια πριν σε άλλο πλαίσιο με τη δημοσιογραφική μου ιδιότητα με την οποία έγραφα κιόλας; Ή μήπως εγκαλούμαι επειδή δεν έσβησα τα tweets όπως έκαναν άλλα πρόσωπα που εισήλθαν στην πολιτική; Θεωρώ ότι αυτή η τακτική των τυμβωρύχων του διαδικτύου που θέλει να παίξει ένα ρόλο ιεράς εξέτασης είναι πολύ φτηνή τακτική που δείχνει και την απελπισία κάποιων».