Ιτούδης: «Θα παίξει για την υπερηφάνεια του ο Παναθηναϊκός»

Μπορεί το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να είναι αδιάφορο βαθμολογικά, αλλά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα παρουσιαστεί συγκεντρωμένη και με κίνητρο, σύμφωνα με όσα είπε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της «ομάδας του στρατού»:
«Η βαθμολογία έχει ήδη διαμορφωθεί. Έχουμε εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό, καθώς θα έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση. Τώρα, θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτά που δοκιμάζουμε, ενώ προσπαθούμε να κερδίσουμε χρόνο, καθώς δίνουμε συνεχώς ματς. Τα playoffs ξεκινούν σε λίγες ημέρες και έχουμε και ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας για τη VTB League. Οπότε, αυτοί είναι οι βασικοί μας στόχοι. Ωστόσο, θα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και με κίνητρο απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Μετά την αλλαγή προπονητή, ο Παναθηναϊκός χρησιμοποιεί ψηλές πεντάδες, με τον Παπαπέτρου στο “2”, ενώ παίζουν ζώνη και άμυνα με αλλαγές. Είναι μία καλή ομάδα στο ριμπάουντ. Είμαστε οι πρώτοι στα επιθετικά ριμπάουντ και εκείνοι είναι δεύτεροι. Παίρνουν πολλούς πόντους από αυτό, καθώς έχουν αρκετό μέγεθος. Και δεν έχουν τίποτα να χάσουν: Όλα έχουν να κάνουν με την υπερηφάνεια και ένα καλό φινάλε στην κανονική περίοδο».

Πηγή:www.sport-fm.gr