ΑΧΑΪΑ: Κάθετη online οινογνωσία εσοδειών 2008, 2014, 2020 στο Οινοποιείο Τετράμυθος


Την Παρασκευή 23.04.2021, ώρα 20.00, θα πραγματοποιηθεί online οινογνωσία από το Patras Wine Club και το Οινοποιείο Τετράμυθος της Αιγιάλειας.

Η νούμερο ένα παραγωγική λευκή ποικιλία της Ελλάδας, Ροδίτης, που για χρόνια πρόσφερε στον τοπικό αγρότη έσοδα, στηριζόμενη στις υψηλές της στρεμματικές αποδόσεις και την προσαρμογή της σε κάθε συνθήκη και περιβάλλον και έφτασε να γίνει συνώνυμο του αχαϊκού αμπελώνα αποκτώντας και τον χαρακτηρισμό ΠΟΠ, δείχνει την άλλη της διάσταση.

Αν και η ταυτότητά της ποικιλίας συνδέεται με μια εμπορική χρήση, σε αυτή την οινογνωσία θα δείξει το άλλο της προφίλ, αυτό του ποιοτικού λευκού κρασιού.

Στους αμπελώνες της Αιγιάλειας και στον Οινοποιείο Τετράμυθος, κατάφερε να αποκτήσει αυτό που  θα την κάνει ξεχωριστή πλέον στο μυαλό σας, δείχνοντας ακόμα  και την δυνατότητα παλαίωσης που μόνο ορισμένα καλοφτιαγμένα ασύρτικα Σαντορίνης μας είχαν προσφέρει έως τώρα.

Η online οινογνωσία θα προβληθεί ζωντανά και ανοικτά σε όλους στο facebook του Patras Wine Club, ενώ αργότερα θα ανέβει και μαγνητοσκοπημένη στο κανάλι μας στο YouTube, για όποιον θέλει να την παρακολουθήσει άλλη στιγμή.

Υπάρχει και δυνατότητα αποστολής φιαλών της δοκιμής με το πακέτο οινογνωσίας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:  https://tinyurl.com/yz4cof4v

Πληροφορίες Patras Wine Club
Νόρμαν 38,  Πάτρα
yiamas@patraswineclub.gr
τηλ 6907637635
www.patraswineclub.gr