Τροχαίο στη Γαύδο: Αύριο το τελευταίο αντίο στην 28χρονη Κορίνα

Αύριο στα Κανάλια της Κέρκυρας το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη 28χρονη Κορίνα Λαβράνου, που έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής στην αγαπημένη της Γαύδο, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με τον 40χρονο φίλο της έπεσε στο γκρεμό.

gavdos-troxeo1

Συγγενείς και φίλοι του νεαρού κοριτσιού θα συγκεντρωθούν στις πέντε το απόγευμα στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στα Κανάλια της Κέρκυρας για να την αποχαιρετήσουν στον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της Εύη που αναζητά απαντήσεις στα ερωτηματικά που έχουν προκύψει σχετικά με τις ατελείωτες ώρες που μεσολάβησαν μέχρι η σορός του παιδιού της να απεγκλωβιστεί από το σημείο του γκρεμού στο Βαθύ Σελί που είχε σταματήσει το αυτοκίνητο.

Αυτό θα είναι και ένα από τα «γιατί» που θα… τρώει από δω και πέρα τη ζωή της, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες, η 28χρονη,για πάνω από πέντε ώρες μέχρι να ξεψυχήσει, φαίνεται πως είχε κανονικά τις αισθήσεις της και επικοινωνούσε με όσους κατάφεραν να προσεγγίσουν το δύσβατο σημείο.

troxaio_gaudos1_2

 

Στο Βαθύ Σελί βρέθηκαν αμέσως άνδρες της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας του νησιού, ωστόσο η σημαντική βοήθεια που περίμεναν από την ΕΚΑΜ και το Λιμενικό άργησε να έρθει.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κρήτης, από το πόρισμα της εξέτασης προέκυψε πως ο θάνατος της όμορφης φοιτήτριας στη Γαύδο

προήλθε από ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία.