Δολοφονία Καραϊβάζ: Συγκλονισμένη η Ζήνα Κουτσελίνη – «Δεν ξέρω τι να σας πω, για μένα ήταν αδερφός»

Τις πιο δύσκολες στιγμές βιώνει μετά την οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ βιώνει η Ζήνα Κουτσελίνη. Σήμερα το μεσημέρι η παρουσιάστρια κλήθηκε να κάνει μια από τις πιο δύσκολες εισαγωγές στην τηλεοπτική της καριέρα. Ο στενός συνεργάτης και φίλος της Γιώργος Καραϊβάζ δεν ήταν στη θέση του για να σχολιάσει την επικαιρότητα.

Με τρεμάμενη φωνή η παρουσιάστρια συγκλονισμένη, αρκετά δευτερόλεπτα μετά την έναρξη, είπε:

«Καλό μεσημέρι. Δεν ξέρω τι να σας πω. Ξέρω μόνο τι θα μου έλεγε εκείνος. «Έλα μωρέ Ζήνα». Είμαστε εδώ γιατί αυτό θα ήθελε κι εκείνος. Για μένα ήταν αδελφός. Ήταν οικογένεια που όταν την έχασα, τη βρήκα. Όταν λίγοι πίστευαν σε αυτή την εκπομπή, εκείνος έβαλε την υπογραφή του. Μου άπλωσε το χέρι και μου είπε Ζήνα είμαστε συνοδοιπόροι.

Η είδηση, δυστυχώς, βρήκε εμένα. Ο Γιώργος Καλιακμάνης με πήρε τηλέφωνο αν έχει ακούσει κάτι. Έτρεξα μέσα στο γραφείο, δεν νομίζω να έμεινα όρθια γιατί τα υπόλοιπα δεν τα θυμάμαι. Πήραμε όλους τους αστυνομικούς συντάκτες τηλέφωνο για να μας επιβεβαιώσουν την είδηση 10 λεπτά μετά.

Αυτό το Σαββατοκύριακο πήρα 70,000 μηνύματα, μηνύματα αγκαλιάς. Είμαστε η τηλεοπτική οικογένεια του Γιώργου που ο μπαγάσας είχε έναν τρόπο να μας αγκαλιάσει και να μην μπορούμε να σταθούμε όρθιοι».