Premier League, Γουέστ Χαμ-Λέστερ 3-2: Με «καυτό» Λίνγκαρντ αγγίζει τ’ αστέρια

Με τον Λίνγκαρντ να κάνει απίθανα πράγματα, η Γουέστ Χαμ επικράτησε 3-2 της Λέστερ στο Λονδίνο και βρέθηκε ξανά στην τετράδα της Premier League

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ… τρελαίνει το Νησί και οδηγεί τη Γουέστ Χαμ στο σεντόνι. Ο Αγγλος εξτρέμ πέτυχε δυο γκολ απέναντι στη Λέστερ και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη 3-2 και στην τετράδα. O διεθνής Αγγλος με τα τέρματά του έφτασε τα 8 σε εννέα φετινές συμμετοχές και ισοφάρισε το ρεκόρ του με τη Γιουνάιτεντ τη σεζόν 2017-18 (8 γκολ σε 33 συμμετοχές). Παράλληλα, έγινε μόλις ο τρίτος παίκτης του Μόγιες που σκοράρει σε τέσσερα σερί τέρματα μετά τον Αρτέτα το 2010 και τον Φαν Πέρσι το 2013.

Οι Λονδρέζοι ήταν κυνικοί, μιας και σημείωσαν τρία γκολ στα τέσσερα πρώτα σουτ που επιχείρησαν! Ο Λίνγκαρντ σκόραρε στο 29′ και στο 44′, ενώ ο Μπόουεν βρήκε δίχτυα στο 48ο λεπτό. Η Λέστερ αντέδρα στο τελευταίο 20λεπτο, ανέβασε ρυθμό και με μπροστάρη τον Ιεανάτσο που πέτυχε δυο γκολ (70΄, 90+1) φλέρταρε με την ανατροπή. Ωστόσο, στην τελευταία φάση του ματς, o Φοφανά από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Τσουφάλ, Ντόουσον, Ντιόπ, Κρέσγουελ (53′ Μπαλμπουένα), Νομπλ (82′ Τζόνσον), Σούτσεκ, Φορνάλς, Λίνγκαρντ, Μαζουακού, Μπόουεν (85′ Μπενραχμά)

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Αμαρτέι (46′ Τόμας) Έβανς, Φοφανά, Περέιρα, Τίλεμανς, Εντιντί, Καστάν, Πρατ (59′ Ολμπράιτον), Ιεανάτσο, Βάρντι

Πηγή:www.gazzetta.gr